and wednesday too.

trött trött tröttare blir jag.
jag och mimmi kollar tjenare kungen. eller nej för nu skriver jag ju här
och mimmi pratar med sin so called boytoy på el telefono. Så att..

Idag har jag fått en underbar klänning av mamma och pappa :D Jag är så jippie-glad och idag är det våffeldagen. Fast jag har inte ätit våfflor idag. Fan. Idag har jag också köpt ett par örhängen! Ja, vi får se om jag har det på fredag när jag ska ut med Silly, faaaan vad det ska bli ku - är så otrolisch laddad.
Jag har dumpat rökstugan så på fredag ska jag montera ner på pappas jobb istället. Kanske får sjunga en sång
där så man får in lite musikal i det hela.. överskattade fyra jävla veckor.

glass. glass är bra. Jag bytte ut om mot glass.
jag ska nog äta glass. vanilj. med choklad. sås.

mimmi är tydligen en psychobitch. inget nytt på den fronten.
en gång har mimmi tappat en belvileplatta i sitt huvud.
en gång har mimmi och jag kollat på en film "face off" och den är precis i slutet typ och så börjar dem skjuta inne i en kyrka.och ¨då säger vi exakt sammtidigt in a church!
min syrra säger att det är out of nowhere. det var det.

glass väntar. och sås.
glöm för helvete inte såsen.

Annie get your gun.

Jag är seriös. Jag har aldrig trott på pistoler eller vapen över huvudtaget (förutom i Die Hard såklart) men jag tror faktiskt att vapen är den ända utvägen den här gången. Jag började nämlingen på min första dag på min sista praktikvecka idag. Jag vill inte dömma Malmö - jag älskar Malmö - men vissa områden är ju bättre än andra. Detta är inte det bästa kanske..iallafall så går jag klockan halv tio på morgonen och försöker hitta detta mystiska ställe och när jag ser det så önskar jag att jag aldrig hittat det..  Kvinnan som äger det är 60, anorektiskt smal, typ en kvarleva från 80talens hårdrock och suprise hon kör motorcykel! och röker som en galning, inomhus. hela tiden. nonstop.

Anyway det var väl lungt tills hon sa orden "Ja, alla mina andra praktikanter har ju kunnat sy.. vill du sy något? kanske något lätt som en kjol?" jag hörde dem dära hitschockljuden när hon mördas i ducshen. Wick wick wick du vet.
Så jag får börja sy den förbannade kjolen och som förväntat går det åt helvete. Då säger hon "Så, nu är det bara att trockla den". "Javisst" säger jag. VAD FAN ÄR TROCKLA? Jag valde att inte gå texil av en anledning! 
Ja, så nu har man fyra underbara dagar kvar.

Jag längtar så otroligt till Apelryd igen! Eller, mest till Båstad, till Jessica och vår lägenhet. Till rostmackor och vodka. Till Elo och  orden "hey baby". Till festerna. Till matsalen. Till alla galna

 
et snygga människor som bor över hela landet. Det är som att man har en avlång tallrik och 14 ärtor eller nej smartisar är godare, ja och så släpper man dem på tallriken. Dem flesta glider ner men vissa stannar däruppe. Så är Apelryd.

Det är vi som är Tjenare Kungen!
hejdå iallafall.

ticktack.. tick..tack.

Jag hatar det.
Plötsligt är klockan över ett och då måste alla gå och lägga sig.
Klockan är över elva, nu kan du inte sova längre.

Varför planerar vi hela våra liv efter en dum uppfinning som klockan. Man kommer försent, man måste jobba en viss tid. Man bara väntar att klockan ska slå fyra så man kan sluta skolan. Alla måltider ska typ ätas vid olika klockslag.
Varför kan man inte äta när man är hungirg? Vakna när man är utvilad? Börja skolan och sluta när man vill?
Somna när man är trött?
Fast jag vet att det inte skulle funka.. men jag var bara tvungen att få det ur huvudet. Vem vet? Klockan kanske var en galen ide´ till att börja med, och det är min tanke också.

En vacker dag så hoppas jag att klockor inte finns.
Nu är klockan iallafall 02.10 och jag måste sova.
Says who? Samhällvetet.

Love is stronger than Jesus.

Hrm, jag har gått upp. Ätit frukost. Städat mitt rum och lite delar av ovanvåningen. Lagt mina naglar i klorin som det gula skulle gå bort - det gjorde det inte. Duscat. Ätit fläskpannkaka. That's about it.

Och nu är klockan snart fyra, det är fredag och soligt som bara den. Jag känner att våren är påväg. Jag hade t.o.m inga strumpor i skorna idag :) Men sen sa mamma att Eva sagt att det skulle bli sämre väder i helgen, hoppas att det håller i sig till ikväll iallafall! Då ska jag och Vicky ut, kanske med hennes pk:s . Det står för procivitaskompisar haha.
Vi ska till KB, min syster hade en bra poäng idag. Hon sa att hon kände för att klä sig vårigt och ljust, men på KB är det ganska sunkigt och folk klär sig så mörkt. Det är sant, men samtidigt är det charmen med KB och folket därinne.
Jag gillart som Elin skulle ha sagt.

Jag kollar på Tyra show nu, Tyra har på sig ett par snygga gula skor. Det är inte bra för min självkänsla att kolla på Tyra, eftersom jag verkligen behöver ett par snygga skor som Tyras, damn it.. jag ska iallafall måla naglarna snart. Så då har jag iallafall fina händer :) Sen är det bara resten av my bod(y) kvar.

För er tre underbara människor som faktsikt läser min blogg, kanske fyra..
så är här en lista på dem bästa partylåtarna right now om ni ska festa snart! (:

Dance with somebody - Mando Diao.
Clamour for glamou -  The Ark.
Kids in America - Kim Wilde.
Papa don't preach - Madonna.
Jag är en vampyr - Markus Krunegård.
Summercat - Billie the vision.
The fear - Lilly Allen.
Sheena is a punkrocker - The ramones.
No party - Marit Bergman.
Walk idiot walk - The hives.


hives

mando diao

Over and out. Liksom Tyras show thank Madonna!


Video killed the radiostar, rockstar?

Jag vill vara snygg. Jag vill gå ut. Jag vill ha smala ben - alltså vill jag ha nya skor, höga skor. Jag vill vara snygg i håret.
Men det finns så många hinder, och allt beror på det konstanta hindret. Pengar!
Alkohol - ja, man kan ha roligt utan men vem vill ta risken?
Bussen - nu kostar det hela 25 spänn till Malmö. Det är en fjärdedels hundralapp!
Inträde - fast om vi drar till KB är det inte så dyrt. Det älskar jag med KB!
Outift - Skorna får väl lånas från Mimmi och sätta i en sula så dem passar. Sen får jag väl gräva rejält om jag ska hitta något kul att ta på mig.. eller så satsar jag på assesoarer?

En underbar kväll då jag och vicky skulle till Victor på kräftskiva en underbar kväll i augusti! och bestämde oss för att förfesta lite själva innan. Strike number 1. Så det gjorde vi, sen tog vi cyklarna dit. Strike number 2. Väl där hade vi väll kul, Vicky gjorde en underbar entre och jag gjorde en underbar utgång och hemfärd. Min cykelkedja trillade av så vi bestämade att Vicky skulle rama mig. Strike number 3. Fulla i hatten som satan var vi också.. och jag skulle jobba dagen efter. STRIKE!

vicksannie

Men fyfan vad kul vi hade, hoppas på en lika rolig kväll imorgon OM jag nu går ut..

'föddes en lördag mamma kallar mig för discotjej så på en lördag ja då vet du vart du hittar mig'
lalala..

Konitchiwa bitches

Ibland suger det. Ibland är det bra.
När man köper en flaska herrjunga cider och tänker att man fasktiskt känner någon som kommer därifrån, någon pratar om kalmar och man lägger in ett "ja, min rumskompis bor där", eller så pratar någon om keramiken i Höganäs och.. nej vänta. Jag pratar aldrrig om keramik, inte mina kompisar heller. Thank God for that. Låt oss prata om våra enligt pensionärer onödiga grejer.
Nackdelen med det är vi tilfällen som lov och fucking fyra veckor praktik! Vem fan har fyra veckor praktik i gymnasiet!? Okej tillbaka till ämnet, det suger ganska hårt när ens kompisar är flera mil bort, runtom landet i alla möjliga orter.. och man kan inte ta sig till varandra för man är ju bara en fattig student och dem satans tågpriserna höjs hela tiden.
Då är  man glad att man bor i Skåne, sköna gröna justnu blåsiga och kalla skåne, men vänta du bara. Nu är det mars och om tre veckor är det april, sen är det bara en vecka och sen lov. Påsklov woho!  Och sen är det inte långt kvar till vår undebara studentresa till Spanien!! 

Ey anyway ska jag nog börja planera lite till Jessicas fest, present, kläder och jaa mitt tal. Haha. Jag har så många ideer i huvudet hela tiden, måste bara få ner dem på papper också! Jag är sugen på popcorn också sådär på nattknuten. Men jag ska motstå, jag ska faktiskt kolla lite vänner och sen sova :) Vill vara utvilad så jag kan umgås med min nyhemkommna syster! Så dream on bitches :)

En bild från ettan, pyamasklädd dansandes till The Ark!


I don't like mondays

.90210.
Yes it's true, jag sitter och kollar på bruna, snygga, smala människor från Beverly Hills där det är soligt dygnet runt och alla är lika snygga i skolan som jag är när jag anstränger mig som hårdast.
Just nu har huvudrollen, den speciella tjejen och den populära tjejen + knarkartjejen slumperparty tsm som nu utvecklas till en fet fest! Chaisa, vilket liv!


Här i höllviken är det inte lika livat, det är måndag och klockan är 17.39 och sitter som vanligt framför datorn. Man får ju passa på medan ägaren till datorn aka min syster är i Stockholm och lever la vida loca. Speaking of spanish, imorgon ska resten av pengarna vara inlämnade till resan och därför har jag idag (appålder tack) sökt jobb på sex ställen i Hölle, inte direkt mitt eget intiativ. Snarare efter påtryckningar från mina paranteser.


Ah well, det finns inget intressant med mitt jobbsökande, resten av dagen har ioförsej inte heller varit så intressant. Jag har skrivit ut fler bilder och satt upp på min vägg och ätit mycket god tacos :) 
Det är sånt man får göra när man har inte har praktik på hela veckan och ens syster är i Stockholm. Men på onsdag slutar hon tidigt och hon har lovat mig att vi ska hanga då! Jag har saknat att hanga med henne. 

 Det ÄNDA positiva med att vara hemma själv är att jag har kunnat ladda ner och sett a lot of movies! Crazy beautiful, Girl interrupted, Remember the titans, Die Hard 4.0 och nu är Armageddon 100% och Lord of the rings är påväg. Shit, är det smart att blogga om att man är otroligt olaglig?

Äsch vafan, alla har gått mot rött någongång.
Förutom jag då!

annie

tills på tisdagar.
schtek pojkar schtek.


Jag vet. Inte

Jag har knut i håret och rosa skor på fötterna. Min image är som bortblåst.
Jag har tagit brun utan sol nästan varje dag denna veckan och jag brukade tycka att blekhet är det snyggaste som finns.

Vicky har en gång sagt: 'Det är så jävla otippat att du gillar Die Hard-filmerna', det är det kanske.. jag vill ju egentligen bara ha fred och blommor runt omkring mig men en film som Die Hard med Bruce Willis (love of my life) som huvudroll går ju inte att undvika att älska. Men jag undrar om jag har kommit ifrån det jag alltid trott på?
Jag älskar rockiga människor med svart hår, blek hy och röda läppar. Men det var längesen jag såg ut så? Jag undrar om jag bara växt ifrån det eller om jag slutat vara så pga. min omgivning och viljan att bli lika inkollad som min syster.
Hon är brun, blond. smal och jävligt snygg. Hon har rosa.. men vart fan är jag påväg då? Att bli hennes wannabe?

Det får fan vara slut på det, håret kommer ju vara detsamma men fuck brun utan sol och rosa skor.
Jag är så förrvirrad. Men snygga människor finns det så många av. Med blek hy, och svarta skor.



lou    marit







Pure hotness.

taylormomsenblair
chuck

bara en influens av gossip girl.
behövs inte sägas mer. än.
xo xo

Du vet jag har såna bilder i taket.

Jag funderar på att trycka ut nya och sätta up, i taket. Bilder asså. Men då måste jag resa mig upp och lämna min säng som just nu är min bostad. Jag har datan och högtalarana här och har precis sett klart på Babylonsjukan. Jag har fan babylonsjukan, jag får panik när jag tänker på hela grejen med att skaffa jobb, tvingas gå till ett jställe varje dag där jag inte trivs bara för att tjäna mindre pengar än min pojkvän som jag kommer gifta även om jag fan inte tror på äktenskap. Eller tror och tror, jag pallar inte tänka på känslor och skit. Jag vill bara ha roligt, chilla omkring.

Jag är fan sjutton och är typ trött på min framtid, jag blir så lätt uttråkad tror jag.,
Mitt inlägg igår var inte det mest positiva men hela grejen ändrade sig när telefonen ringde två timmars senare och dem betsämde sig för att ta sig ner till Hölle ändå. Och det gjorde dem, så dem och Henke, Tycho och Lunar(?) kom till mig och Vicky och drack öl och chillade till musik.  Vi tolv tog vi bussen in till Malmö och gick mot KB, där vi inte kom in.. och inte heller på fucking Babel så jag skrek lite åt den guljackade vakten.
Sen delade vi upp oss, så Lukas och Emil gick åt ett håll. Conrad, Simon och Paul gick åt skogen och jag och Vicky till KB, där hade vi väll kul men jag fick sån fruktansvärd skoskav men jag sörjde på MIX resturang.
'Hej, jag har 35 kr. Vad får jag för det?
'Vi har en blanding med kebab och falafell'
'Jag tar det!'

Mycket gott! Idag åt vi på BK, också mycket gott! Vägen från Burger King till bussen såg vi seriöst trettio cylar typ, bara folk som var ute och fincyklade sådär vid tolvtiden..så nu kommer ryktena om Hölle spridas att det är en cykelstad.
Men det är det inte, det är en stad som är ganska död och jag vill till hollywood för everybody goes to hollywood.

flera timmar senare..

Såg precis klart Crazybeautiful - världens jävla bästa film. Fyfan vad jag grät, genom hela.. så sjukt sorlig, så sjukt bra! Gud det går inte att förklara med ord, Kirsten Dunst och Jey Hernandes spelar så jävla bra. Jag dör. Se den, alla som läser detta. Jessica och Elin ni kommer gråta floder jag lovar.

Jaha, och snart ska mina föräldrar bort och jag ska sitta själv och kolla på melodifestivalen Final. Vilken höjdarlördag! Men jag orkar faktiskt inte träffa människor idag. Jag vill bara vara inlåst i ett mörkt rum med hög musik och inget mer.
Jag är så jävla känslig idag och mina kinder är så salta.. jag är bakfull och ensam. jag vill vara kär. men det händer inget.

papa don't preach, cause we are in love.

Min pappa preachar inte, och jag är inte kär.
Jag är negativ och detta kommer bli ett negativt inlägg. Förbered er.

Klockan är kvart över fyra, jag började klockan åtta idag så fick stiga upp klockan sex. Inte en bra början på dagen.. och det ända man får göra på praktiken är att springa runt som en tönt som inte har några kompisar, utan tvingas tränga sig på någon stackars jävel. Denna stackars jäveln var flera olika eftersom man dem turas om att ta hand om freaket, det vill säga jag.

Jag slutade dock vid ett som tur var och tog den jävliga bussen hem, mitt kort hade inga pengar så jag fick bryta min hundralapp till småpengar för att ta mig till Hölle. Freakin' Hölle. Freakin' busschauförr. Freakin fredag!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Men det är nu det jävliga börjar, jag kommer hem glad och laddad somfan inför ikväll. men do skriver emo på facebook och jag ringer upp (ja, det rimmade. jag kan inte ens få vara arg utan att råka rimma. helvete) Och helt plötsligt har hans små vänner inte råd att komma till ingemansland Hölle.. så nu sitter jag här, men en ny klänning, för mycket mat som mamma lagat, inga snygga skor att ha på mig och en död spirit.
Men jag ska iallafall ut med Vicks ikväll, hon sviker aldrig och det vill jag tacka för! Tack Sill. Vi drar till KB och förfestar med Henke och company istället antagligen.. men mina i-landsprobelm slutar inte.. ska jag ha samma jävla klänning jag hade förra veckan? Vicky har sett den, och om vi träffar malmökillarna kommer dem tänka att jag bara har en enda jävla klänning.. Henke och dem har dock aldrig sett den.. och den är jävligt snygg och jag har inget annat att ha på mig.
Onda jävla värld.
Fan vad jag svär.

Men Emo och hans lilla crew kanske kommer imorgon istället.. men då ska vi inte ut så då kan jag ändå inte ha min lila klänning, känns lite uppklätt kanske. Men åååh, fuck helvete vad misslyckat allt blir. Jag hatar när man gör planer och så skiter det sig, samma dag! Så var det fan förra lördagen också, men då lyckades vi ha jävligt kul ändå. Så man får ju hoppas detsamma idag.

Must do today:
Pröva kläder och skor.
Måla naglarna.
Planera håruppstättning.
städa behövs inte längre
Lyssna på mycket bra musik så man blir peppad.
Skälla ut stackars själar så jag får ut mina aggritioner.
Ha en jävligt rolig kväll!

GOOD LUCK CHUCK.
thankyou!


Bussresan var inte lika vild som förra gången Silly

Sanningen att säga så sitter jag och lyssnar på Britney på radion., eller hon är på radiokanalen, radiokanalen som min syster valde att ha på för där är partymusik och hon ska parta ikv. Nu har min syster åkt till Mia, men hennes parfym doftar i hela rummet och hennes underbara val av musik är kvar på radion eftersom jag helt enkelt är för lat för att byta.
Så jag har egentligen bara migsjälv att skylla.. fast det är så mycket lättare att skylla på andra!

Jag hittade just en underbar feature på blogg.se, man kan nämligen göra en massa roliga tecken, observe:
♣ ♥ ♦
fast jag saknar spader.. men jag ska ju ändå inte spela kort!


(bild från Sara Svenssons 17års fest, en milstolpe i Apelrydshistoria, detta fotot är taget sekunden efter det att jag tappat ut hela min drink på golvet och stämningen är lite jobbig..)
Man blir lite sugen på att gå ut när det är partymusik i bakgrunden och Mimmis snygga high heels står två meter från mina fötter.., men jag får helt enkelt vänta till imorgon! Då ska jag ut med Vicks, Amanda och håller tummarna för att Ida ska med :D Idag har jag varit i stan med Silly, it's been to fucking long! Vi har letat efter något som jag kan ha på mig imorgon, men som alltid när man letar hittar man inte. Vicky däremot hittade en jättefin jacka och ett linne :) Hon lyckades också få i sig en god kycklingmacka på Espresso House, själv satt man där med ett tort äpple. Min tanke var ekonomiskt men det är egentligen bara idioti, men efter mååånga om och men så hittade jag till sist en klänning från Zara som jag ska ha imorgon och eftersom jag bytte en kjol det första jag gjorde så slösade jag bara 50 spänn idag!
Hell jeah, ibland funkar det bara!

Nu däremot händer ju inte så mycket, ingenting faktiskt.
Ingenting på facebook, ingen rolig är inne på msn, Mimmi är ute, mamma och pappa kollar på så ska det låta yippie!
Jag, jag är all by myself, men jag får lägga mig tidigt idag för jag ska APUa imorgon, på en lördag! :( Det suger lite, men hey I'm still a rockstar!

Peace ou fuckers.
och nej, jag vill inte veta var du har köpt din förbannade tröja.


aldrig nöjd.




Jag tror att jag älskar veronicas texter för att jag känner igen mig somfan, jag är aldrig nöjd och jag blir så arg när folk säger det till mig men det är så jävla sant.. jag stör mig på allt ' han skriver så fult och han sjunger så falskt '.
Åh gud jag orkar inte med män, idag har jag dessutom täffat efva attling som får mig att fundera starkt på att gå över till den andra sidan och du förstår vad jag menar.. fan att jag inte tänder på tjejer!
Men det gjorde ju inte Elin i fucking åmål heller från början och om man verkligen bestämmer och går inför det så funkar väll allt?

Anyfuckingway - igår var jag och mimmi i stan och fikade på dendära pensionärsrestaurangen som faktiskt var värre än förväntat och ååååh ibland blir jag så arg på gamla inramade människor som har ett speciellt tankesätt som får mig att vilja skrika som satan. Vilket jag ioförsej kunde gjort eftersom hälften på resturangen typ är döva.. men jag skrek inombords. Efter den otrrrroligt goda snitzlen så tog vi en gemsam buss till Malmö där jag och Mimmi hade ett troligt intressant och givande samtal om andra avenyn :) Sen hoppade vi av vid Gustav och började gå runt i stan för att göra det vi gör bäst, ingenting!  :) eller jo och det vi gör nästbäst kanske efter att kolla på film och äta skit, shoppa! 
Fast det blev inte så mycket shopping, jag köpte en mössa för 19 kr (herre fyndars gud) och ett block som jag ska använda som dagbok.
Mimmi: Men varför ska du skriva dagbok, du har ju en blogg?

Kära blogg och kära Mimmi, jag skriver blogg för att vara cool och skriva lite konstiga grejer som är kul vid tillfället men en dagbok, herregud, där skriver jag ner mina känslor och vem jag hatar och älskar. Inte skulle jag väl skriva i min blogg att jag inte gillar den dära koftan du hade på dig idag Mimmi?

Skämt å sida, Mimmi hade ingen kofta på sig idag och hade hon haft en hade jag antgaligen ääälskat den!
Om inte, skriver jag det i min dagbok. Men våga inte lösa loosers!

Idag är det "Secret window" på TV6 med Johnny Depp som är så jäävla het! Jag ville asgärna se den, men insåg fem minuter för sent att filmen börjat för fem minuter sen, fem minuter blev till tio.. tio blev till 15 och nu sitter jag här 21.25 och vet inte vad jag ska göra! Börjar jag kolla på filmen nu så kommer jag antagligen inte förstå för jag har missat början, väntar jag ännu längre så kommer jag fatta ännu mindre. Börjar jag kolla på filmen kommer säkert min syster komma upp så småningom och fråga om vi ska kolla på en annan film.. så här sitter jag.
17 år och med det största i-landsproblemet du kan tänka dig!

Men nej, jag tror jag struntar i hela grejen och förblir aldrig nöjd med veronica.

summercat in espana.

två minuter över elva.
om ungefär en halvtimma kommer mamma ropa lite dovt från sovrummet att 'annie klockan är faktiskt mycket nu och ska ni orka upp imorgon får ni lägga er snart..'.  Imorgon ska nämlingen jag och stackars Mimmi (på hennes ända lediga dag) upp och äta på nån jävla pensionärsrestaurang med mormor och morfar och alla måste ta scnitzlen för den är såå god och den tar alltid morfar och jag!
Mamma sa att vi kommer antagligen bli presenterade och uppvisade för alla deras pensionärskompisar och jag vet inte varför men både Mimmis och min första tanke var att vi skule klä oss väldigt utmanande bara för att trotsa. Fan jag får alltid såna jävliga tankar i huvudet..

Idag har jag och mamma varit på Mobilia och jag har fått ett par joggingbyxor, strumpbyxor och en ny bikini till ESPANA!! :D Fan vad man längtar till att vara brun, fräknig och ta på sig ett par shorts och gå ner till poolen med en drink i handen och bara må så sjuukt jävla bra! Kan inte fatta hur kul det kommer bli!
Jag ska dela rum med babycakes, lottis och elin 'alltid en flaska i handen'-backenfall, det kommer säkert bli skitbra och tio dagar i högklackat, bikinis och en dimma av alkohol kan inte gå fel!  ellerrr?

Nu ska jag faktsikt dra mig ifrån datorn innan mamma hinner säga dem dära fruktade orden.
puss och kram en drink med banan :)

Oh susie..

Om min syrra hetat Susie skulle jag kunna sjunga den för henne, nu heter min syrra inte Susie utan Mimmi men jag brukar sjunga den för henne ändå. Oh Susie, vi har ingenting att göra denna jävliga söndag! Här är lite fakta: Är man pank, uttråkad och lite kräsen finns det inget att fördrirva tiden med.. tydligen är det ända valet vi har att plocka svamp.
Och eftersom jag och min syster varken gillar svamp eller att plocka särklit mycket känns det lite waste of time.

Man undrar ju kanske vart samhället är påväg när jag och min syster sitter med varsin dator fem meter ifrån varandra och pratar på msn ísället för att formulera ord med munnen, men jag tror att vi är bättre med våra händer än med våra munnar. Tolka inte fel för helvete. snuskiga jävel.

Min syster har tagit bort sin förra blogg för att hon påstår att man inte kan ha en blogg om man inte har ett liv, men jag är ju faktiskt det levande beviset, folk har slutat läsa och kommentera så man borde ju tycka att jag skulle sluta skriva men nejdå. Jag fortsätter til' the very end,

Från och med måndag denna vecka som kommer, alltså morgondagen så har alla apelrydstvåor praktik fyra veckor framåt, jag ska praktisera på SVT och hos en galen designare som skrattar lite creepy.. iallafall på telefon!
Men onsdagen förra veckan gjorde nog att vi klarar oss fem veckor fram! Det var 80talsfest hos Emil, Pernilla, Malin och Coleslaw (Nicole), Emils ända krav var att alla skulle vara extremutklädda och extremfulla och det klarade han av bra alldeles själv!  Damn vilket jävla drag, så hårt att vi var tvugna att dra redan klockan ett, men innan dess hade jag hunnit pierca örat och allt.
Annie till Emil: Har du hål i örat?
Emil: Jag tog det precis.
Annie: What är du cepe? Vem gjorde det?
Emil: Lotta!
Annie (vill inte vara mindre man): Det vill jag också.

Och efter der gick det utför, lotta tog is och en nål (vi var trots allt hos textilare), och lotta tryckte allt vad hon pallade och tilsista blev det ett litet hål :) Nu har jag ioförsej tagit ut örhänget och nu är det bara ett rött märke ovanför mitt andra hål i höger öra, men det var kul så länge det varade. Jag undrar vad jag ska göra i trean för att toppa det? tatuering?


Det blev som tur var efterfest hos Lotta och ettorna hade svårt för att hålla sig vakna haha, men det hade inte vi. Vi dansade intill halv fyra på natten, jag tror det var så dem gjorde på 80talet.. Mycket öl, mycket dans och ebba grön.
Var ute i fredags också med Mimmi, Mia och några random Malmökillar. Vi förfestade i deras lägenhet sen drog vi till kb :) Det var väll relativt, och bussresan hem var trevlig, fick träffa Johns omtalade vän haha.

Igår var vi på melodifestivalen genrep och det var väll fett, idag är dock segt som kola, men vi får väll skaffa oss ett liv jag och Susie..

I väntan på bättre tider .. adios amigos!

RSS 2.0