when you're living of rock n' roll

jag är förvåmansvärt lugn och det gör mig stressad
allting är i princip fixat inför emmaboda - utan huvudingridiensen - alkohol.
vet inte hur jag ska lösa det riktigt och det känns jobbigt
men alla hippiekläder är fixade, outfiten inför imorgon hänger på min dörr,
två par skor ligger i min ryggsäck och shampo och mjöl finns också där.

igår var jag hos amanda och drack vin, ett glas vin och alldeles för mycket chips och choklad.
healthy my ass,
men det var såsom alla beskriver att en första date ska vara, vi pratade om filmer, böcker, musik, kändisar och skvaller. okej man kanske inte skvallrar på första daten men jag har aldrig varit normal, bara när jag går med dig.
lite håkan fick jag in där på slutet också.

mitt största problem innefattar egentligen varken emmaboda och alkohol eller min fest, kläder och pengar.
mitt problem sitter, ligger eller står och jobbar i london. min syster allså. jag vet ju inte ens om hon är fågel fisk eller mittemellan och det är så jobbigt. jag vet ju alltid var eller vad hon gör annars, iallafall nästan.
men nu så är hon där, och hon har varit på samma klubb som paris och kate moss har varit och hon har träffat jude law och hon har bytt bort en ny snyggkofta mot en byggarbetares orangea väst och hon har i princip en pojkvän och hon ser en massa nya filmer utan mig. filmer som vi direkt skulle lova varandra att se tillsammans.
bottom line - rebel rebel you torn your dress, rebel rebel your face is a mess...hot tramp i love you so.



en syster och en big ben

bara dårar rusar in.

hela mitt rum är fyllt av håkan.
jag och elin pratade i en av många sätt att nå varandra när man är som sandor slash ida, en bor i göteborg och en bor i skåne. men då pratade vi om kläder och musik - vi har bestämt att vi ska vara hippisar hela emmaboda och därför måste ha sån där lcd/hair/lugn/galen I wanna get high-musik. Men när jag sen gjort två skivor med sån musik så sa elin att vi måste ha håkan! Jag är så glad att hon sa det, för nu finns det även en ENDAST håkan skiva, man kan inte åka på festival utan håkan.Man kan ta Håkan från festivalen men aldrig festivalen ur håkan , en liten sak jag insåg precis bara.

jag känner mig snart vuxen, om bara nån vecka fyller jag arton så varför måste jag då ringa det dära numret alla ungdommar har och säga orden "kan du fixa tre vinflaskor?" - det finns ingen mening som får en att känna sig mer som man är 14 år och aldrig kommer växa upp. Tyvärr förändras inte mycket när man har fyllt dem dära 18 åren, man får köpa 3,5or ifrån Statoil? och köpa cigg och snus? men jag som varken snusar eller röker får tydligen nöja mig med 3,5or - återigen 14år känsla.

nu ringer jag.

detta är fan inte sant! tydligen måste jag vara 18 för att han ska fixa till mig!
Är det något man kan göra under 18!?
jävla samhälles jävla fucking shit.
peace

we don't care about the old folks!

Igår i väntan på ett mycket försenat tåg upptäckte jag en förskräcklig sak.
Jag har börjat gå med händerna knäppta framför mig, du vet som gamla gubbar går med händerna knäppta bakom ryggen när dem diskuterar gamla goda tider på deras återkommande söndagsrunda med frugan.
Men vad betyder det? Håller även jag på att bli gammal? Kanske är jag bara några steg från att knäppa händerna bakom ryggen!? Måste jag börja skriva om mina framtida barns simträningar och fotbollsmatcher istället för fabulösa partyn, mina vänner och festivaler?
Jag vill ju inte bli vuxen!
Vem kunde ana att den där gången i första ring (det är så de gamla kallar det) då jag valde en speciell disneykaraktär till en liten obetyflig föreställning skulle välja så rätt?
Jag är verkligen Peter Pan..
..och jag åker på onsdag till landet ingestans  also knowned as Emmabodafestivalen för att stanna kvar i min barndom!

ano och elo

Miranda och Steve bråkar.
Jag kollar på sex and the city i ett stort hus ute på landet, elin och hennes pappa och hans fru och deras barn bor här. dem har hästar, varav en jag red idag :) Den är ganska gammal sa elin och därför lugn, så jag vågade rida på den utan problemos, den ända lilla flaw var att den är otroligt rädd för kor. men eftersom jag inte är rädd för kor så kanske det jämnade ut sig? eller? lite?

Elin sover i den andra soffan, hon börjar jobba imorgon klockan åtta och sen jobbar hon fyra timmar till klockan tolv på ett pensionärshem, stackars Elo. Ano är dock vaken, väldigt vaken. Men ska nog sova snart för att vara lite duktig och annorlunda från hur jag brukar vara duvet. så då var saken biff, jag ska sova. eller först kolla på det sista avsnitten av satc på denna dvd:n.

puss och kram.
om en vecka är vi i emmaboda. på kansek det heter?
whatever.
peace

hej och då

rkar som om folk har börjat sluta läsa min blogg, iallafall kommentera så snart får jag köra den där 14 år grejen och skriva kommentera och en massa hjärtan och grejer, så vill ni inte jag ska sjunka så lågt.. så. ja kommentera!! <3<3
 shit jag mår dåligt, det var party igår. om det var! truls och frida fyllde arton, jag pajade EN TILL MOBIL, inte helt men halvt liksom. som vicky säger "it's a curse" typ.
men eftersom ni inte kommentera så reser jag mot bättre tider, götet vettu. spårvagnarnas och håkan helöströms underbara hemstad. Göteborg ladies and gents!
sen ska man ju till liseberg också och hotell på det, jag är lycklig som ett as. a. s Annie Svensson.
ovesäntligt men sååå viktigt. som jag ungefär.

hejdå höllviken, hejdå bakfullhet.

inte helt okej!

Hej mimmi.

Idag är det söndag, för en vecka sen blev jag körd mot falsterbo utan en anning om någonting. Jag hamnade bakom en glassbar med en tjej som hette fredrika. sen fick vi hjälp av tilda, en tjej som tydligen också går sandeplan :) som jag gick. Veckan har gått otroligt snabbt och fast det varit en pain in the as och back, dagar med spydiga kunder och lots of stress så har det varit så jääävla kul !! Ångrar ingenting som lena philipsson sjunger. typ.
Igår var jag ute, slutade lite tidigare - eller jag smet snarare ifrån the glassbar. haha.
kom direkt hem och gjorde mig snygg, vill jag tro,.
sen körde mamma mig mot kämpinge i tron om att jag skulle till vicky, så dit körde hon mig och eftersom vi var ovänner och hon sååå gärna ville hem till en film som började så pallade jag inte säga något, så jag drämde igen dörren och gick mot michelles hus.. jag hade fått en vägbeskrivning av vicky men jag har ju inte det bästa lokalsinnet direkt. det kvävs GANSKA mycket för att gå vilse i sin egen lilla by. iallafall smög jag in på en parkering och ringde på en dörr, jag håller tummarna om att det är rätt hus men då öppnar en liten gubbe.. jag harklar något om bolinders och han sa bara att det var huset brevid.
  sen förfestade vi lite där och blev körda vi till Strandbaden ! Där var vi väll tsm i en halvtimme innan vi kom ifrån varandra, men jag hade en underbar kväll haha. Dansade och pratade med en väldigt full tjej från stockholm, raggade mig till ett neongrönt armband som lös i mörker, tappade dock bort det en minut efteråt. sen träffade jag tycho, john andy och vigge och dansade med dem hela natten long.

fyra timmar senare.

vaknar och gråter, inte för att jag är ledsen utan för att jag inte kan öppna mina ögon. helt seriöst det är omöjligt för att jag är så fruktansvärt trött och omöljigt bakfull - sinnes. jag gick omkring bara i en kvart helt förvirrad och sminkade mig. jag kände dock att det inte hjälpte något! men iallfall sista dagen på jobbet, så fruktansvärt trött men det var inte så mycket att göra så jag och tilda chillade mest, så underbar tjej!
tolv timmar senare slutade jag

och nu sitter jag här, pratade precis med jessibabycake i telefon, herregud vad jag inser hur mycket jag saknar den människan. återigen sinnes.

min syster också, hon är snygg och duktig och bäst. du är det.
och jag önskar du kommer hem så vi kan gå i stan, äta på McDonalds, gå på kb, dricka vin, kolla på film i din säng. bara vara i din närhet, vid den förbannade vita pelaren. åh snälla kom på min födelsedagsfest! jag fyller faktiskt arton!

puss och kram,
some whishes do really come true..


absint.

Kom hem ifrån jobbet fö en stund sen och vad hittar jagg? Alfie går på dansk tv2, underbart. Just nu står sienna miller naken och skär en gurka, hon är så fruktansvärt vacker den kvinnan, typ perfekt kropp, fräknar, brun med sotiga ögon. Så ska jag se ut imorgon har jag bestämmt. då vi ska ut. Jag och vicky :)! och michelle?
antagligen kommer jag väll sluta sent, ååh. vi har så jävla kul på jobbet jag, freddy och tilda - also knowned as glasstjejerna i bar 2. Men helt seriöst så är jag så sjukt sliten och träningsvärken efter 500 glassar per dag är inte kul för högerhanden.

men nu orkar jag inte mer, ska kolla på jude law och susan sarandon ha sex typ.
peace.

pop pop pop

Hej Bruttan!
Det är helt seriöst girls just wanna have fun på min playlist och jag är så underbart uppe i varv. jag känner för att ta tag i saker, gå ut och dansa, träffa människor och vara olaglig och spirituell. jag vet knappt vad spirituell betyder.
  slutade jobba för en timme sen, ett åtta timmarspass med konstant glass, grädde och choklad/kola eller jordgubbsås på fingrar och ben. och evigheter av otrevliga, gamla, små och skrattiga glassätare och kan jag få en servet tack? jag tar nog en... jordgubb! det var hemskt dyrt och ska inte jag ha växel tillbaka? Jag har en ny respekt för glassförsäljare. helt enkelt.

jag jobbar tre dagar till. fredag, lördag och söndag :)
lördag ska jag nog på strandbaden med vicks, inte nog jag SKA! är så party sugen, på måndag har truls och frida sin fest och sen ska jag till Båstad nästa station Herrljunga, (det känner jag igen tänker du, det är cidern du tänker på! men det är en håla i Göteborg där Eloo backenfall bor !! Sen är det emmaboda och sen är det ta mig fan baklängesen i helvete min 18årsfest!!! jag är så fruktansvärt lycklligt. den lilla extra kolasåsen på min glass hade ju varit att du hade varit här, snälla kan du inte snälla snälla snälla dyka upp i en födelsedagstårta på min fest. den 8e augusti. jag slänger ut det bara som en liten hint..  nu måste jag tyvärr meddela en dålig nyhet. min skrivare är tyvärr kaputski så mina inbjudningar får gå via alla vår käraste facebook!  som metallica skulle sjungit sad but true.

men anyways bitches, ha det fett. rökning dödar och allt det där.
passiv rökning också. okej?

och det verkar som solen aldrig. vad?

Jag har en garderob fylld av olikheter.
randiga tröjor, neonrosa skärp som är mammas från 80talet, stuprörsjeans, nitskärp som är från jc:s barn och killavdelning, blommiga klänningar, genomskinloga blusar, rutiga skjortor, hattar, hippieband, knästrumpor, limegröna trosor och mitt favvo SvampBob-halsband.

jag är helt enkelt nog en ganska förrvirad människa. innerst inne vill jag tro att jag har koll, det har jag inte. jag är nog som min mamma, gillar kontroll. fast jag hatar det. jag vill vara som emil som lite gör allt när han känner för det och planerar grejer.. aldrig typ. det är så hippiemysigt. jag funderar att slänga ut hälften av min garderob av olikheter och endast ha någon blommig klänning kvar och bli en sådär harmonisk och konstig människa. fast det är ju inget man blir, eller bestämmer att man ska bli. det är något man ju bara födds till eller är. så jag får väll vänta tills det kommer naturligt.
min syster hatar naturligt. lösnaglar, plastblommor och extensions. på ett snyggt sätt då.
annars skulle hon och vera inte ha kommit in på en klubb där paris hilton och kate moss hängt i btw i london med ett handsving för att dem var snygga.

nu spelas håkan på min olagliga musiklista. jag måste få behålla mina randiga tröjor också! pop är också bra.
.och bilarna kör nästan över mig men jag märker inget.

tennisveckan 09.






Absolut bästa, EVER


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

just för att jag saknar dig.

hej mimmii
jag kom precis hem från jobbet, nej nu ljög jag ganska rejält. Klockan är nu 21.42 och det betyder att jag har varit hemma i ungefär en timme och sammanlagt jobbat tolv timmar idag! Rensa dina öron, eller gnugga dina ögon och läs igen. Thought you'd ever see the day? Din syster jobba freaking 12 timmar, men det är sant som dem säger. Desperate needs cause for desperate actions. Jobba är för mig en desperat handling i behövande av pengar.
Jag står och jobbar i ett glasstång tillsammans med en annan tjej som heter Fredrika och är 92a, det sjuka är att hon typ också är barndomskompis med Larre aka Larsha min farsha. Elin Backenfall, du hade rätt då du sa orden det är inte stort i Höllviken. Så där står vi från morgon till kväll utan mat eller stolar och serverar glassar, falsterbo-special som innebär tre kulor valfri glass, grädde och antingen jordgubb, choklad eller kola-sås!
Jag kan ju meddela att dina syster och hennes kompanjon Fredrika idag sålde glass och någon enstaka choklad och MER-dryck för 19 000 - det är beundransvärt och halvt skrämmande att så många är villiga att handla glass för så dyra pengar och endast EN har faktiskt klagat!

I förra veckan var ju jag och min PIC - partner in crime Silly i Båstad och festade in tennisveckan! Vi och resten av sveriges befolkning typ, tanken var att vi skulle åka upp på måndag förmiddag men som alltid kom något i vägen.
Jag sitter seriöst tio i tolv hemma och ska ta min packning på golvet för att sen åka hem till Vicky, jag sträcker mig mot väskan, sträcker lite till. liiiite.. KNÄCK. Min rygg knäcker till och jag kan inte röra mig längre, jag lyckas ta mig nerför trappan till mamma och pappa. Pappa försöker lyfta mig och knäcka rätt ryggen, inget hjälper. Mamma ringer Vicky och sen kör vi till vårdcentralen där dem också INTE hjälper, dem säger bara till mig att ta en massa tabletter.
(Jag börjar förstå varför så många knarkar i dagens samhälle..)

Hela dagen fick jag ligga ner på magen halvt nerdrogad och kolla på filmer och sova,

På tisdagen vaknade jag och mådde lite bättre, jag mådde mycket bättre för att få åka av mamma och pappa :) smart va?
Så vi gav oss iallfall iväg och parkerade bilen på den parkeringen mitt emot kyrkan du vet? 50kr/dygn, not to shabby.
Sen har vi festat varje dag nästan, med vars tre liter vin så lyckas man rätt bra. Vicky lyckas bättre eftersom hon är underbart lättpåverkad vilket är både ekonomsikt och underhållande för mig! Första kvällen var vi på Madison och jag och Vicky var väl inte så mycket med varandra direkt, haha. Andra kvällen sitter jag och Vicky vid hamnen och har ätit varsin
macka med räksallad helt oskyldiga men väldigt snygga och vips så sitter vi på en båt och dricker vin med två host äldre män.. men gratis vin är alltid gratis vin! När vi sen mer och mer inser att killarna antagligen vill ha något i gengäld för vinet reser jag mig upp och säger en lögn om att Lottas pojkvän Lukas är jättefull och vi MÅSTE gå! Så vi springer nästan därifrån och kvar sitter två kåta killar med rakade huvuden och en båt. Inte direkt en helkväll va?
 Smsen från Båt-Johan var ju inte dem trevligaste sen i efterhand,
Dagen efter var vi på madison igen, det vill säga innan jag blev utslängd och vädligt aggresiv att tillägga! Klockan två var vi hemma vid bilen och kände oss lite töntiga som var hemma så tidigt så vi hittade en kille i bussbilen brevid oss som låg och sov i gräset, Vicky väckte honom och vips så satt vi i deras buss med varsin öl i handen. Bara för att krydda gick vi och la oss sju på morgonen - livet är bra härligt.

Det hände så mycket mer dessa fyra dagar i Båstad men jag orkar inte skriva och du orkar nog inte läsa.
tack för det du skrev på mig logg på facebook idag, jag blev så glad. Jag saknar dig, längtar förbi sommaren för att
få träffa dig :) Älskar dig, puss och kram

silly, du och jag kommer ha det så bra. plus vin

Räkna ner, 12 timmar.
Det är någon film på dansk TV2.
Jag kollar inte.
Idag såg vi på Juno.
Jag, Amanda och Vicky.
Viktor droppade in en stund
Sen kom Larre och vi såg på Dumpad.
Passande.
Men det är skitsamma för imorgon drar vi.
Jag och min bff, sill.
Mot Tennisveckan, mot Båstad
Och McDonalds såklart!


Nu trillade en tjej ner för trappan åkandes på en cello. det får mig att tänka på Klara. Det får mig att tänka på Emmaboda. Det gör mig glad. men först tennisveckan. först roadtrip, eller ja typ. Puss och kram. jag måste verkligen sova!

He doesn't look a thing like Jesus..

Jag pratar just nu med min kusin, Li. Nej hon är fortfarande inte adopterad från Kina eller Japan eller något annat asiatsikt land, hon har blondt hår och blåa ögon och hennes föräldrar gillade bara det namnet.
Li är femton och har precis kommit hem efter ett 14dagars konfirmationsläger där hon inte kände någon! Hon är modig min kusin, men hon hade iallfall jättekul. Vilket jag förstår.
 
   Jag är ju inte den mest kristna människa, jag tror inte på gud eller jesus eller carola men när man är fjorton och lite förvirrad och ens kompisar och alla konfirmeras så gör man detsamma. Och det gjorde jag. Och ångrar det inte någonting för hade det inte varit för guds hjälpande han, NOT så hade jag aldrig träffat mina nuvarande bästa vänner, nej helt seriöst så är det ju ödet och jag tror på det där som Charlotte säger if i never had met Trey I wouldn't have gotten divorced and I wouldn't have met my divorcelawyer Harry and I wouldn't be engaged now. Men sen kan jag förstår folk som hatar mig när jag säger så när folk mördas, får cancer vid 10års ålder eller blir nerslagna och lever utan vatten och mat.
   Shit nu får jag sluta jag börjar låta som en miss world kandidat och då är det fan illa.

Jag gör en helomvändning och börjar prata om lite mer ytliga saker som vad jag ska ha på mig imorgon. jag har freaking panik, har varken vilja eller ork att ta mig upp att börja prova kläder för det slutar alltid likadant. jag har inga nya intressanta snygga kläder att ta på mig hur mycket jag än gräver. satan.

på ta om det, jag är så glad att översättningen för god bless you är prosit i sverige. En människa nyser och en annan säger God bless you? Varför välsignar gud en om man nyser? Jag föreslog till Amanda att nysning är när Satan försöker smita men då hade ju man varit glad? För vem vill ha en satan i sig? Satanister kanske?
   Vi sådana här tillfällen önskar jag att Rebecka Thelaus eller Sara var här och kunde ge några smarta och roliga förklaringar, Rebecka får nog stå för det smartare alternativet och Sara för ja.. men dem är underbara båda två.

Ännu roligare är att på måndag så.... åker jag och Vicky med hennes (mammas) bil på roadtrip upp till Båstad och Tennisveckan !! Det ska bli så fruktansvärt roligt och jag är såååå peppad att spendera en vecka med min bästa vän och dricka vin och öl, festa day and night, sola och bada, äta pizza och kebab och såklart sova i Vickys (mammas) bil :D
En vecka i den kan kanske rätta till mina ryggproblem? eller??

pics från tennisveckan last year.








anyways, peace

it is so hubble.

No wonder the city never sleeps, it's to buisy trying to get laid.

Jag önskar att jag bodde i New York, jag önskar jag vore Carrie - hade tre underbara vänner som träffas och äter lunch nästan varje dag, pratar om sex, går ut på nya klubbar och dricker cosmopolitans, har underbara nya kläder varje dag, ännu snyggare skor.. jag önskar mig New York i 18årspresent.
Jag önskar mig min syster, en hippie folkswagenbuss  och New York. plus några skor och lite kändiskap kanske.
 
     jag önskar mig att helgen kunde komma snabbare så att jag kunde får träffa min kräfta, jepp han har tydligen brännt sig väldigt mycket och är röd, väldigt röd.men jag gillar honom ändå. på fredag kommer vikcy också hem, sen ska vi ha förfest hos henne innan vi ska till KB. jag tror redan jag har skrivit det men det händer inte så mycket just nu så jag får skriva samma saker om igen.

idag har det dock varit en mysigmysig dag, jag och amanda åkte in till malmö och köpte vin och choklad. vi hade redan med oss filtar, cider, kanelbullar och obekväma skor. det var en underbar kväll, ljumig klibbig värme. vi behövde inte ens koftor eller jackor. och klockan var halv elva. då är det sommar.

jag önskar också jag hade lockigt hår.

- your girl is lovely hubble.
i don't get it.
- and you never did.


RSS 2.0