veronica.

Gammal sång. Stopp. V för Vandetta. Jajaja. 17 år.
Kan inte sluta lyssna, hon är så underbart bra. En av mina bästa julklappar lungt.

Det här blir ett kort inlägg för mamma och pappa kom precis upp och sa att jag ska avsluta, jag hatar när dem säger så.
Fan ni är lika mycket uppe som jag är. Jävla bitter jag är nu känner jag, antagligen bara trött. Eller bara trött på männsikor jag hatar, och trött på att jag inte kan hata människor som jag vill hata.

Du fattar säkert ingenting, då är vi två. Jag fattar inte. Jag tror på att allt händer av en anleding, att allting har en mening men ibland förstår jag bara inte varför vissa saker händer just mig? Inte för att jag är döende eller något hemskt, men mitt hjärta känns miljoner kilo tungt, mina axlar också.

Jag orkar inte börja skolan igen med arbeten och läxor och helvete, men jag saknar dock alla apelrydare. väldigt mycket.
att sitta och dricka isvatten i lousie, elin och rebeckas kök. att dansa till den typiska musiken hemma hos sara och lotta, dem roligaste festerna hos emil och dem, det vill säga när alla är bjudna. Bitter.
Och att snacka skit med Jessica. att prata i vår telefon i vår stol som vi ställt precis brevid. att laga brända snitslar. att prata med jessica den ända gången då vi är pigga men borde gå och lägga oss. samma frågor om och om
annie: jessica får jag låna din plattång?
Jessica: Annie jag lånar din fön om det är ok?

Men jessica berättade för mig att hon fått en fön ungefär som min och jag fick ju en orange liten söt plattång jag så nu behöver vi inte låna längre, eller det kanske vi gör ändå?

Nu har jag tagit bort sminket, borstat tänderna, kissat, pussat mamma godnatt på ett bittert sätt som gör att jag nu har dåligt samvete, släck lampan och nu sitter jag här, ska antagligen sätta på något jag kan somna till.
Kan inte somna utan tv, om jag inte är full typ.. mycket dålig vana.
Hela jag är en dålig vana.

Hejdå 03.13

Hej neonrosa dag.

För ungefär en halvtimme sen var jag hungrig som en varg.
Men nu är allt lungt, jag har fått i mig fläskpannkaka :) Men jag funderade på när man säger hungrig som en varg , varför säger man det? Det är väll inte så att vargar går runt och är hungriga hela tiden? Jag menar rävar är ju ändå listiga., men dem är väll lika hungriga som vargar isåfall?
 Jag undrar vilket djur som är hungrigast? Jag tror nog att det är människan.

Anyway, igår var det julafton.
Pappa väckte Mimmi och mig vid nio, sen åt vi väll någongång där och fick våra julstrump-klappar :) Jag fick en brun och en svart kajal, och Kate Moss parfym! Merry Christmas.
Sen gjorde hela familjen sig i ordning, jag hade mitt nyfärgade hår (inte längre lika gult) och min nya klänning som mamma köpte till mig :) Vi elva tog vi våra klappar och satte oss i bilen och körde till Sjöbo, eller Seelive som pappa säger. Gunilla, Håkan, Li, Noah, mormor och morfar :) Bara vi tio, mysigt och lite.
Vi åt först sill och ägg och en massa annat, sen kollade vi Kalle Anka, Mimmi somnade haha. Börjar bli en vana?
Nej, sen öppnade vi äntligen julklapparna så Noah blev glad ;)
Och jag blev sååå glad för allt! Min mamma har köpt från dem, från mormor och morfar, från Gunilla och Håkan och framor och hon lyckas varje år att fixa allt man vill ha :)

Det bästa jag fick:
DIEHARD-BOXEN :D !!
Röda pumps med öppen tå och en blomma på. (nyårskor)
Svart glittrig klänning (Nyår)
Blå kjol.
Veronica Maggios skiva
Och ett fett fett  halsband av Mimmi :) Wham Bam!

Det var en god jävla jul :) Som slutade med Idol 2008 dvd:n som Li fick och en massa prat, mest från Li om killar ;) Det var mysigt somfan, 14 år och killproblem.. och utför går det.
Iallafall för dem som inte har flyt if you know what I'm talking 'bout.

Om ungefär en timme kommer mina tre vänner John Andy och Victor och ska inviga min DieHard-box med mig! Jag är sååå laddad och glad, det ända som finns kvar att säga är:

Yippie Ki Jeaj motherfucker


Dino, detta är en bra dag

och klockan är bara 12.18 och fyfan vad bra jag mår :) Förlåt mamma och gud typ, men svordomar är ett måste för att få fram hur jävla bra jag mår!

Ställde min klocka på elva och prick 11.25 gick jag upp, (jag vet inte varför klockslagen är så viktiga..anyway) sen gick jag direkt ner, tömde diskmaskinen och kände mig gryyyym! Sen lagade jag lite goda mackor med munkakorv. Har alltid undrat varför det heter munkakorv. Hoppas det inte är av den simpla anledningen att dem kommer från Munka eller något sånt trist. Jag hoppas det har något att göra med munkar eller något sånt kul, något exotiskt !

Det första jag gjorde var att stjäla min systers dator och när jag satte på msn så stod det "2009s fucking Åmål och så var det en bild på två tjejer i tonåren och sen stod det: I taket lyser stjärnorna blir till film, premiär 30 januari.
I taket lyser stjärnorna är fan den bästa boken jag läst, ever! Jag blev så jävla glad, den kommer typ vara som Linas Kvällsbok, t.o.m bättre tror jag :):).
Mimmi om du läser detta så ska vi gå och sen denna! Fattar du hur fett det kommer vara ??

Igår, vad hände igår?
Inget alls typ, Mimmi kom hem vid halv nio så då åt vi hela familjen, alltså hela familjen åt..vi åt inte varandra.
En mycket mysig middag som slutade med Abbas Happy New Year och att Mimmi och jag gled på golvet :)
Vid elva typ bakade jag chokladbollar medan Mimmi var.. ja osocial.
 Sen gick vi upp, åt våra bollar och kollade på Scrubs :) Det börjar bli en vana, en mysig vana.

Något som också börjat bli en vana är att vid halv ett säger Mimmi att hon verkligen måste sova, men istället börjar hon kolla på bilder och videor, igår slog vi på stort och Mimmi tog fram sin CD-skiva där alla bilder och videor finns från då hon var i Magaluf. Så jävla kul, jag är såå avundsjuk.

MEN! I maj åker typ alla tvåor och treor, eller de coola, till Spanien!! :D Vi säger att det är en skolresa men let's cut the crap, det är en redig festresa och vi kommer ha det jävligt fett, var så säker !
Vi ska ta bussen ner, det blir ingen lugn resa ner lika lite som det kommer bli lugnt därnere,
jag ska iallafall bo med Jessica babycakes, Lotta och Elin :D
Jag har inte hunnit smälta det än, men fy faaaaaaan vad det kommer bli grymt jävla skit fett slasch fett somfan!
Jag är så töntig nu och du känner säkert att din hjärna blir till gummi men jag är så uppe i varv.

Mamma kommer hem klockan åtta tror jag det var och "då ska allting vara framdukat och klart" som hon ordagrant sa ;) Vi ska nämligen äta grova mackor med skinka och senap idag och ha uppesittarkväll och rimma på våra paket, bara vi fyra :) kommer bli mysigt.

Just nu lyssnar jag på Alla vill till himmelen.. med Timbuktu, så sjukligt grymma låtar, borde egentligen gå upp pch klä in alla julklappar, men nej det slutar ändå med att jag sitter i sängen hela dagen. ett ord: Lathet.

Det var inte meningen att slösa din tid, nu ska jag göra något vettigt.
Gör det du med.

Kändes förjävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän
Om jag tappar fästet och trillar ned ska jag klättra upp igen
- timbuktu

LCD Soundsystem.

hej musik så högt i mina öron att om min syster kommer ut och frågar om fashionadvice så kommer jag inte höra henne. Mimmi ska till Peppes dagen efter julafton så hon provar olika outfits tills dess, en rolig sak med min syster är att ibland när hon kanske tycker att vi eller hon är extra snygg eller om man går lite snyggt som på en modevisning får hon låten "Fashion" med David Bowie i huvudet, och när jag är med nynnar hon den lite snyggt i takt till hur vi går.. Textilare.

Igår var jag i stan från tio till tre och handlade julklappar, då kanske man tänker ooh! Vad mycket du måste ha hunnit som var där i typ fem timmar men icke! Nej för hela Skåne tänkte ungefär likadant som jag verkar det som så hela Malmö och alla deras underbara affärer var mest människor, destu mindre saker. Som Spybar, det var mest som en lång kö.
Men i slutändan hittade jag ändå det jag behövde.
Typ direkt när vi kom hem färgade Mimmi mitt hår, eller avfärgade. Det blev gult. Sen hade vi gäster, det var kul.
När vi vaknade idag färgade Mimmi och slingade mitt hår igen. Det blev gult. igen.

Så livet flyter väll på som vanligt men numera ser jag ut att tillhöra en av solens strålar blandat med jag är en fjortis som misslyckats totalt med sin blondering, livet är underbart. Och ja, jag vet att barnen i Afrika svälter men dem har inte hårfärg så dem kan färga håret och se ut som en citron. Nu är jag okänslig men det tar jag tillbaka på min dödsbädd!

Jag öppnade precis nummer 20 i min chokladkalender och det var en jättefin stjärna! jag har två stycken chokladkalendrar och dem har jag ju här hemma, så när jag kommer hem på helgerna får jag äta för en hel vecka gånger 2 ! MUMS, fast jag känner mig lite tjock.

Det mest drastiska som hänt mig den senaste tiden är väll att på vår rektors kända jultal annonserade han att det tydligen var hans sista dag och nu är maria vår nya rektor, så jävla fett! Hon är grym :) Vi satt i kyrkan när han berättade, jag råkade visst säga Hell yeah vilket kanske var lite opassande när jag tänkte efter, men Lollo lyckades jag iallafall roa.
Louise Skogman, den mest okristna människa du kan tänka dig - vill du roa louise, svär i kyrkan ;)

Nu är jag tom, vill inte säga så mycket mer.
Så stirra ner.




Musikaldag. Världens bästa dag? Universum.

Har du en egen blogg?
Klart somfan jag har egen blogg.

Jag måste få förklara, ett av mina absoluta favoritord är somfan, men om ni tror jag är dum i huvudet som inte vet att som fan är två prd, så vet jag det. Jag bryr mig bara inte. Typ som folk som går mot rött ljus, dem vet att dem inte får eller ska men dem bryr sig helt enkelt inte. 

Jag börjar om tjugo minuter igen, men jag hinner med en liten stund. Vi har musikaldag idag, soft nu innan lovet. 
Alla ettor, tvåor och treor fick gå in och sätta sig på golvet framför vår lilla scen. Efter en stund kom vår danslärare Rebecka och vår dramalärare Christina ut och började med att leka treor, skryta om deras slutmusikal osv, sen kom de ut och härmade vår Omtankardans och sen härmade Christina mitt och låtsasgrät somfan, jag vet jag är blödig.. sen gick Rebecka fram och sa Karin och började storgråta hon också. Elin Backenfall i all ära, med hennes söta brev om Karin Andersson, fd musikalare och Elins basta vän typ. Sen härmade dem ettornas julshow, riktigt roligt! 
Sen blev vi uppdelade och fick tävla i olika lekar, exempelvis smörning för våra UNDERBARA lärare, eller?
Till sist nu innan lunch fick vi se på Mamma Mia, så jävla underbar film - jag dör om inte jag blir antingen skådelspelare eller artist, 

fast jag hatar när folk bara:
Jaha, vad ska du bli när du blir stor? (inte för jag bryr mig)
Jag ska åka till USA och bli skådelspelare eller artist. 
Jaha, vad kul. Ja man ska drömma (inte för du någonsin kommer lyckas)

Så känns det typ. Men fuck em' en jävligt vacker dag står jag där och who's laughing then? 
I don't know..
I am! 

Fan vad flummigt allt känns, lotta sitter brevid och tittar på SVT tabbar, sjukt roligt!
En ganska bitter väderreporter och en dramaqueen politiker som blir slagen i huvudet.

Men nu börjar vi om 4 minuter, we only got 4 minutes to say the words.
Puss och kram, skummbanan. 

Ps. Idag ska jag, lollo och lotta sno ett pepparkakshus från matsalen, men om någon frågar var det inte vi. 
Förnekelse.


It's a good thing tears never show in the pouring rain

Robyn, så jävla grym artist.
Jessica Alm, grym rummis :)

Idag vaknade jag va att Jessica kom in på mitt rum och sa att klockan var fem i åtta och att vi inte hinner till skolan eftersom vi brukar gå åtta, och även det är ganska sent. Och när jag verkligen kände efter hade jag ont i halsen och så har jag en snuven näsa på köpet. När jag hör ordet snuvig, tänker jag ALLTID på stuvade mackaroner.
Som jag och Mimmi brukade äta hemma hos farmor och farfar, farmor är bäst på stuvade mackaroner.

Övriga dagen har bestått av en tv-apparat och två uttråkade vänner.
En tv -två vänner, låter som en serie..?
Vi har kollat Sex and the city, rosa the movie, ätit och kollat mer Sex and the City. glamourösa liv, hu?

Idag är det tordag och då ska vi ha musikaldag så det blir nog chill, hela veckan har varit lugn..
Men ska ändå bli så underbart skönt att komma hem på fredag, skolavslutning sen bara ett tåg hem till Malmö, en buss hem till Höllviken och några 200 meter till vårt hus :) Jag bor i ett vitt underbart hus mittemot en stor kulle,
och för några veckor sen satte jag upp massa svart och vita rockbilder på modeller och artister och band på min vägg ovanför säng så jag trivs ganska bra i mitt rum.. fast det känns att jag inte lever där på heltid längre.
Det är så konstigt det dära med att ha två rum, två liv.. och dem liven går verkligen inte ihop. Det har tiden visat, men allting går om man vill, det tror jag.
På fredag får jag träffa min syster som jag inte sett på två veckor, två långa veckor.. hoppas hon inte har bokat upp hela sin tid för jag har läntat efter henne och vill bara umgås ihjäl typ..fast inte på ett läskigt sätt som det lät nu, brrrr.
På fredag eller lördag ska vi iallafall färga mitt hår, jag drömde om det inatt och då ble jag nöjd, hoppas det var en verklighetsbaserad dröm.. bara det inte blir oranget eller grått. Peppar peppar ta i trä för helvete!

Jag är uttråkad, jag blir det så lätt nu för tiden. Men jag tror jag vet varför. Jag har haft för roligt andra onsdagar, så därför känns det som att sitta hemma en onsdag är absurt och fruktansvärt tråkigt.
En sak är rolig, vår telefon. Japp vi har en hemtelefon som vi har börjat använda, folk ringer hit så kostar det oss inget och det blir billigare för dem som ringer + att när jag pratar i den och snurrar den skruvade sladden runt fingrarna känns det som om jag är med i en film eller något.. kanske lite carrie?
Fast egentligen kan man göra allting som om man vore med i en film, fast det är töntigt. Fast det kan vara ett bra sätt att peppra till vardagen lite, inte för jag någonsing gjort det.. eller?

jag kan inte förstå att det är en vecka kvar till julafton, kalle anka och en massa feta julklappar. förhoppningsvis.
Vi ska hem till våra kusiner, det är bara dem, vår familj och mormor och morfar. Lite men mysigt. Dem två senaste åren har haxbender-familjen blvit magsjuka så vi har fått vara utan dem, men inte i år! Oh no! Pepper pepper take in tree god damnit!

Nu pratar jag med mamma på telefonen, fast inte den roliga..bara mobben,
Juste, Kitty och de andra coola är i Malmö och gör en sån cool grej där de inte äter och är instängda i typ 7 dagar eller vad det var, mitt på gustav adolfs torg :) det stora som hänt malmö detta år kanske? haha.
År, nyår.
Har ingen anning om hur det ska gå, outfiten och skorna är fixade. Men jag har ingenstans att vara eller vara med.
Jessica vill att jag ska hem till henne, men jag får ta mig en funderis. Se vart det nya året leder mig,
förra var ju ganska galet i sig, mycket alkohol, 23.18, min nya mobil gick sönder, trillade på cykeln och ett avslutande samtal med fem kvinnor i 40års åldern. Somnade varmt och säkert i min säng, klockan var väll inte mer än två?
Hoppas på en senare kväll detta året haha,

Men för idag, godnatt god jul god onsdag.
Det ska va gött å leva annars kan det kvetta.


We could keep trying but things will never change,
22.22 make a wish.


And it hurts with every heartbeat

and it hurts with every heartbeat..

Hej saltvatten

mina tårar bara rinner och jag har ingen anning om varför.
det har ju inte hänt något.
mina tårar smakar salt, men jag har alltid gillat peppar bättre.

Har en jävla klump i magen, den vill fan inte försvinna och jag fattar inte vad som är fel!
Är så trött, för jag somnade halv fyra igår.
Jag är trött på allt och jag saknar min syster. Hon är inte hemma på hela helgen.
Jag klarar mig inte utan henne.

Är så jävla glad att vi har jullov snart.
Klarar inte en vecka till.

Calleth you cometh I och eftertexter till Klassfesten som jag precis sett klart, men har inte kunnat koncentrera mig på hur bra den är, så underbart bra.
Mamma tycker jag ska lägga mig tidigt idag, hon har rätt. Det brukar hon ha,
jag ska sova i min systers säng inatt. Det brukar jag göra när hon är borta, det känns mer hemma.
Det känns bra när jag saknar henne, jag tror inte hon vet om det. Nu gör hon.

Det finns inget ställe som gör mig så lycklig som apelryd, men heller inte som gör mig så ledsen.
Jag har haft svackor fram&tillbaka nu i tre veckor, jag vet att jag är jobbig att bo med när jag är så.
Så förlåt.
Likadant är det hemma, jag är uppe på mitt rum och är inte med min föräldrar när jag väl kan och sen på söndagarna gråter jag för att jag inte vill åka. Jag vill ha det jag inte kan få.

jag kan inte räkna hur oändligt många gula bilar jag sett.
jag tycker om gula bilar.


streetlight.

Pappa har satt upp en såndär ljusslinga som man har på julen och virat den runt räcket på vårt däck.
Om jag kollar rakt fram kan jag se den, för jag sitter i soffan.
Men jag jag kollar inte rakt fram, jag tittar snett på tv:n, på en skitbra film som heter  Jackie Brown.
Hon som spelar Jackie Brown heter på riktigt Pam Brier och är typ en av dem snyggaste jag sett..på jävligt länge.
Hon är typ 50 och ändå så jääävla snygg. Det finns alltså hopp för framtiden. kanske.


Min favoritskådespelare är med också, spelar ganster som vanligt och gör det sjukt bra såklart, Samuel L. Jackson, han är fan den grymmaste skådespelaren jag vet.
Han,
Bruce Willis
Kevin Spacey
Edward Norton
dem är fan grymma.

Kb var fett igår. Jag jag hade min nyinköpta blus, Vicky sitt nyinköpta linne och Mimmi behvöver inga nya kläder, hon är ändå alltid snygg, bitch. Va jag sa inget? : |
Jojo, vi tog bussen in, med Henke som satt väntande nyss fylld arton år. Kanske inte världens roligaste att fira sin 18årsdag med tre tjejer.. om man inte är en tjej kanske men hans kompisar ställde in i sista minut så han gick med oss.
Vi gick först till Ice och Henke beställde sin första lagliga öl, Vicky beställde en olaglig corona.
Efter en typ timme gick vi in på Kb och dansade tills klockan blev tre då Vicky kom med en brilljant ide´.
'Vi köper kebab'
'Jag har bara 10 kr'
'Nej jag är ju skyldig dig 20 kr, du beställer av han tjocka'
'Jag vill ha vad som helst för 30 kr'
-Du får en stor super size falafell-
'Gött'
'Säg inte gött'

Ungefär det pluss en bussresa hem - så slutade vår kväll. En jävligt retro kväll.,
Idag var inte lika rolig. Jo, den började mysigt med frukost med Mimmi medan vi tittade på Spice Girls live in Istanbul' But trust me, it wasn't bull, ett tort litet skämt nu på nattkvisten. Anyway, sen var det inget intressant, klockan fem började jag jobba på mitt piss-jobb som servetris på en cateringfirma. Hatar det med intensivitet.

Imorgon blir det mer julkänsla än den där ljuslingan mittemot mig, jag och min antagligen slitna syster och pappa ska köpa gran och när mamma kommer hem ska vi klä den! Jo, en vanlig julig söndag. hoppas jag på iallafall.

Nu är klockan 02.41 och jag älskar natten. Att sitta uppe själv och känna ögonen bli till påsar, vänta på att en syster ska komma hem, kolla på en film som man bara är halvt delaktig i, prata med någon annan trött människa på msn. Tänka på hur trött man kommer vara imorgon men inte orka bry sig, inte orka gå och lägga sig.
Jag älskar natten.


.Hej blåbärs fredag.

Ännu en fredag, men för mig känns det inte som helg.
För jag åkte hem i onsdags. Igår var jag faktiskt ganska duktig och gjorde mitt fotoarbete om Anton Corbijn. Jag hatar arbeten och läxor, men det var intressant och kul att läsa om honom. Han är rockfotograf och har tagit jävligt många grymma foton på massa bästa artister och band. U2.

Idag vaknade jag tidigt, vid tio. 'håll käften, det är tidigt för mig!' Jag åt frukost till Die Hard-with a vengeance. I <3 Bruce Willis och Samuel L. Jackson. Vid kvart över tolv träffade jag Vicky utanför Hm, vi gick direkt till Mc Donalds och tog några cheesisar och cola, sen gick vi över nästan hela Malmö och letade julklappar.
Jag tror faktiskt seriöst att Vicky har ett shoppingberoende men det är en av hennes många egenskaper jag gillar!

Mimmi tjatade på mig igår om att vi skulle gå ut..jag hade inte råd men hon erbjöd att bjuda mig men jag ville inte..men nu efter lite funderande så är det bestämt. Ikväll ska jag, Mimmi och Vicky till Kb, ännu en fredag :)
Det ska bli jävligt kul, för jag ska ju dit med mina bästa vänner + att jag har en ny blus!
Det ska jag säga är ALDRIG fel med nya kläder.

Jag känner själv hur mina ord som jag skriver inte betyder något., men ibland har man inget viktigt att säga.
Men man tänker ju alltid "åh den här stunden kommer jag komma ihåg föralltid" men det gör man inte.. Därför är det jättebra att skriva dagbok eller blogg..för då vet man att ens tankar alltid kommer finnas där.
Som när man läser det man skrev en torsdag i september när man gick i sjuan, som man helt hade glömt. fan vad kul det är att ha.

Inte inatt utan natten innan det drömde jag en så konstig dröm:
Jag fyllde 18 och alla och då menar jag ALLA var på Apelryd, föräldrar, lärare, kompisar, gamla apelrydare. som sagt ALLA. Och av någon anledning hade några föräldrar gett mig deras bebis att hålla i, för att poentera så är jag verkligen sämst på att hålla bebisar, katter, hundar (you name it) på ett bra sätt för dem vill alltid smita. Och det var det den bebisen gjorde heeela tiden. Ena sekunden höll jag i bebisen och pratade..andra sekunden sprang bebisen omkring och lekte. 'Och jag vet, bebisar kan inte springa, men det här var en dröm. I drömmar är allt möjligt'
Ungefär så va drömmen, det var något med ett halsband också, men den här drömmen kan ju bara betyda en sak, jag kommer inte bli en bra mamma.

Så Elin, om du läser detta så kan vi ju bara räkna ut med en liten pinne från skogen att du kommer bli en tusengånger bättre mamma än mig :) Elin backenfall, du är underbar och när du frågar mig och du är konstig och jag svara ja, är det bara bra, konstigt är bra. jag är också konstig.

Lite efter åtta kommer Mimmi hem. halv nio ska vi äta .nio kommer vicky .sen ska vi till göra oss rockigt snygga och ta bussen till kb .och jag tyckte den här bilden passade lite.




om du leker med livet så kommer livet leka med dig!


.My name is Luka.

Jag heter inte Luka, men det är en underbar låt. Det är ett underbart namn också.
Skulle kanske lägga till det på min Det här ska mina barn heta-lista?

Jag är hemma, tog tåget vid elva idag från Båstad hem till Malmö.
Orkade inte vara kvar, hade en klump i magen som vägrade försvinna..
Klumpen är inte borta för att jag är hemma men jag tror att den blivit mindre iallafall.
Min mamma tar bra hand om klumpar, hon köper en pepparkaksgubbe-gosedjur som är lika stor som min hand och
sen frågar hon tre gånger om jag vill ha något att äta. Jag sa nej alla tre gångerna, jag är ganska hungrig men har ingen lust att äta. Ingen lust att gå i skolan heller.. Där finns en klump.

Men så underbart att få träffa Jessica igen, om bara för några dagar. Hon är så underbar och så är hon bra på att ta foton. Ibland på en apelsin och en volkswagen buss, lika stor som apelsinen. Och i samma färg.
Orange, var färgen om du funderade.

Jag funderar hela dagarna, hur vissa människor. Nej en människa tänker. Eller inte tänker.
Mamma säger att jag inte borde tänka på det, men det gör jag. Funderar konstant.
Detta är inte skitsnack detta är en blogg.
En likgiltig 17årig tjejs blogg.

På min systers rum står ett par gråa skor, väldigt höga. Väldigt snygga.
Brevid dem står ett par svarta converse i gummi, antagligen borde jag nog tycka dem var snyggare eftersom min syster bara berättade om dem igår när vi pratade i telefon. Men jag kan bara tänka min syster snygga ben i dem gråa höga skorna. Väldigt snygg. Det är hon alltid.

Nu kommer hon, står brevid mig och har rosa byxor,
jag gillar inte rosa. Jag gillar nog mer svart..
och röda glasögon.
Det är inte glasögonen egentligen, det är min systers solbrillor från Second Hand som jag har tagit ur glasen på.

Matte. foto. historia. svenska. glosor. idrottsarbete.
Det har jag i läxa, mycket ointressant fakta men det är ju sånt folk pratar om när dem filmar sigsjälva i speglen och lägger ut det på youtube. en fråga: vem bryr sig?

Fast egentligen: Vem bryr sig om det jag skriver om?
'Nej jag är inte negativ?'

Rumskompis, huskompis - förlåt för att du får vara själv i huset, underbara körsbärsdalen en kväll själv.
var bara tvungen att komma hem. hälsa christian när han kommer, ha det mysigt tillsammans.

And she's so pretty, and she's so sure
Maybe I'm more clever than a girl like her
.vanessa carlton.


Tillbaka i ett bakfullt helvete.

Jo, var börjar man?
Igår var det söndag meaning igår var det fest meaning vi drack meaning idag är vi bakfulla.
Du vet som när man inte vill blunda för hela världen snurrar. Man vill inte står upp för ens ben vill vika sig.
Man vill inte sitta för då somnar man. Man vill inte äta för maten står upp till halsen, en tugga till och du ligger på toaletten-känslan. På tal om det vill jag bara tacka apelryds mattanter som väljer att laga fiskgryta på en måndag.

Ha lite respekt för bakfulla ungdomar liksom? Eller är jag fel ute? På tunn is?
Is ja. Nu är det vinter. En mysig liten period i livet, men jag ska inte ljuga..jag saknar sommaren.
För då är det varmt, och då får man springa från gettingar och se halvt galen ut, man får ha snygga solbrillor och schteka utan att känna sig skyldig. Man kan gå runt i tunna kläder och fina shorts :)

Fast jag är ganska glad för i fredags hade jag och mamma en mysig tur i Malmöstad och shoppade vinterkläder till mig.
En ny svart underbar kappa från HM.
Ett par svarta stövlar från Weddins
En grön stickad halsduk och matchande tjocka gröna vantar, HM.
plus svarta tights och svarta nya strumpbyxor!

Det var en lyckad dag, en underbar fredag som slutade med en mumsig middag med hela familjen tillsammans.
Längesen, :)
Sen gjorde jag och Mimmi iordning oss i ungefär exakt fyra timmar och vid elva tog vi bussen in till Kulturbolaget i Malmö, 18. Men det var lungan, tog Mimmis pass!
Och för alla som ville veta så hade min syster på sig:
Min blommiga guloreanga klänning.
Sitt feta blingbling halsband, en guldig stereo.
Mina svarta converse utan snören, hum?

Jag hade på mig:
Mimmis svarta body.
Mina svarta höga shorts.
Min reaggesjal och amandas halsband
Vita converse, MED snören.
+ mimmis feta röda solbrillor som jag tog ut glaset på uppfinningsrik som man är!

Det var en lyckad kväll med jävligt bra musik och coola katter i det långa landet falukorv, sådär fick man in lite snook i det hela också!
Annars sitter jag och min rumskompis och lurar hennes kära pojkvän.
Han ville att vi skulle tipsa honom om någon bra film och jag kände att jag inte riktigt kunde svara seriöst på den frågan så konversationen gick ungefär såhär:

A&J: Du vet den om en kille och en tjej på en båt?Den är ganska känd. Hm..
Christian: Titanic? Haha.
A&J: Nej typ Kinatic, den är japansk tror jag.
Christian: Den känner jag nog inte till. Är den på japanska?
A&J: Nej det är det som är så konstigt, dem pratar franska!
En vacker dag kommer du förstå Christian, men då kanske det är försent..
vem är smartast nu vavvavav???

Till sist gav Christian upp och hans sista ord var:
"Jeffla beskrivningar   En haj i utlandet fattade jag nästan, vi har ju inga hajar i Sverige =) och sen kommer det människor simmandes? Vartdå, till utlandet, simmar dom till utlandet?? Från Sverige? Och han heter Ben Morgan?"

Jo, ungefär såhär kul kan man ha en bakfull underbar måndag.
Men nu ska Jessica taen kurs så hon lär sig skratta ordentligt och jag tänkte signa ut, peace.

RSS 2.0