september

Jag vill att någon ska kasta sten på mitt fönster, inte så det går sönder eller blir en spricka i det. Men så att jag hör det, stiger upp ur min säng och ser att det står någon där nedanför. Någon med sten i handen som jag önskat skulle stå där. Så som händer i filmer.






Det där med att man inte får bada direkt efter man har ätit. Det är ett påhitt.
Och även om det är september är det inte för sent att bada naken.


det behövs inget.

Det där brännmärket på min hand som du gjorde.. det kliar. Konstant.

Om man är en biroll i sitt eget liv, har man misslyckats då?
Eller räknas forfarande hela 'det finns inga små roller'-grejen?

Jag måste duscha av mig mina känslor.

 


för virrad?

Let’s have some fun this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick.
Lite naughty but nice sådär känner jag.


Idag sa mamma en av dem avgörande meningarna för årtidsskiftet från sommar till höst – idag packade jag ner min sommarkläder. Den meningen får mig lite ledsen i själen, lite glad och lite likgiltig. Jag kan till exempel inte använda min shortsdräkt på upptill ett år för hur gärna jag än vill tro det så är det inte snyggt med strumpbyxor under, men sen tänker jag ändå hur snyggt det är med höstfärgade halsdukar och kappor och baskrar och hur jag vill börja använda mina svarta stövlar Likgiltig blir jag till det faktum att sommaren är förbi och att vintern inte är här än, för jag vill alltid ha det jag inte kan få. Men att jag vet om detta faktum kanske är en bit på vägen.

Ett nytt faktum är det om att en ny trend har börjat, sexuellt.
När hela gayscenen blev uppmärksammat  80talet blev också analsex en ny retro trend.  Nu har en ny trend kommit hit eller möjligvis tillbaka? Hår. På huvudet, misstolka inte för allt i världen. Men det har kommit till min uppfattning att män börjat gilla att leka med tjejernas hår during the act så att säga. Jag är helt okej till allt som har med att bli smekt i håret så keep up the good work typ.

Kanske är jag Sveriges Carrie Bradshaw, kanske borde jag bli sexcoulomist? Kanske har jag för lite erfarenhet, kanske kan jag fakea? Kanske ska jag bara blogga om mitt liv, popsånger och missery som jag brukar? Kanske borde man hålla sig till det man är bra på? Å andra sidan borde man prova på nya saker. Jag lever i total förrvirring men trivs relativt bra med det.

På fredag, idag är det klassfest och visst hade det varit kul att kunna komma tillbaka och säga att man är sexbloggare och väldigt fabulös, eller så kommer jag dit och är poppigt fabulös som jag är.


Jag har varken sinne, kropp eller själ. Men stjäla gör jag. Not really..

- Vi har 117 gemensamma vänner på facebook. Det är relativt lite för att vara systrar tycker jag -




Elin vill att vi ska gå, jag säger nej. Egentligen har jag ingen anledning att sitta kvar här. Jag gör inte direkt något vettigt. Emil sitter brevid mig och han luktar väldigt gott. Lyllos honom. Lyllos honom också att han slutar nu efter maten, egentligen innan. Men han vill ha mat. Nog om honom. Jag fick precis för mig att det hette enog, som enough. Shit I'm far to international to be living in Sweden.

Idag fick jag ett sms av ett okänt nummer, där stod det att han hittat mitt nummer med namnet A på sin mobil, man borde kanske göra saker som man senare inte minns. Men vem vet? Kanske var han fruktansvrt snygg med lockigt eller hår. Kanske till och med gröna ögon? Och kanske spelar han gitarr och är mitt livs kärlek? Kanske är han en äcklig kille som jag gav mitt nummer till för att slippa honom, kanske hade han dålig andedräkt och en ljusblå skjorta på sig? Nej föressten dem typen av killarna raggar inte på mig. Thank God.
Så kan din syn vara på livet. Pessimistisk eller opti. Jag väljer none of the above. jag väljer mitt eget sätt, lev tills du dör och ha så jäävla kul medan du håller på, du vet bara glida runt på bananskal och hoppas på det bästa. Har man roligt har man roligt, och mår man bra mår man bra. Svårare än så är det inte. Cirkle of life babe.



Desperado, why don't you come to your senses ?
Eller stay as you are.

varför har inte jag långt och tjockt hår FRÅGO

Revange is not a good thing Lilly, revange is not a good thing Jessica.

Igår var det maskerad, jag var en tomat men som tur var var inte Lotta där så hon och jag behövde inte hångla. Dem var väldigt kul anyways.. idag är en annan dag. En liten sämre dag, jag känner mig exposed och lite äcklad.
Jag sitter med fötterna på ett kallt golv hemma hos Elin och Rebecka - borde plugga natur, välj en genetisk sjukdom-arbete - istället skriver jag av mig mitt liv. Eller en dag av mitt liv.
Nu har jag iallafall bestämt mig, jag ska tatuera in New York på min arm. liksom Zoey i 500 days of summer, om man ända vore henne.

Just nu är två saker positivt i mitt liv.
jag har rött hår.
jag ...

förlåt jag ändrade mig, en sak.

Det är fortfarande september och jag har slitet nagelack.

Jag har funderat på det här med anniesaventyr, namnet på min miniblogg. Många skulle väll säga att mitt liv är inte så värst äventyrligt, jag svingar inte mig i lianer, flyger och räddar oskyldiga männsikor, sätter mig på en buss utan att veta var den är påväg. Varför måste äventyr vara grönt?
Jag är mest vit med färgglada kläder istället och jag gillar mitt liv - just nu - jag har många rutingrejer men småsaker gör att jag faktiskt inte tröttnar - oftast.

Igår var jag t.ex ute med mina vänner Vicky, Henric och Victor. Vi hann knappt komma till busshållsplatsen utan att Victor höll på att bli lite nerslagen av en rasistisk, ful och full kille. Varför vet jag inte riktigt? Kanske straffades han för att han inte var rasistiskt, ful eller särsklit full. Med lite alkohol i blodet blir en del störda i huvudet och denna killen är antagligen likadan nykter. Man kan ju glädja sig åt att han sedan trillade i bussen, skämde ut sig totalt genom att sjunga rasistiska visor och antagligen kommer ha one hell of a hang-over idag. Ibland önskar jag att jag var lärare för jag vill prata med hans föräldrar, vilken jävla uppväxt.

Efter det var det iallfall kul, efter det att jag och Victor väntat trekvart på att komma in för att jag var "för full", då skulle dem sett killen på bussen kände jag? Men väl inne hade vi skitkul, en sån kväll då man inte riktigt vet vad man gjorde eller vem man var med.. men fyfan vad kul! Jag insåg också att jag och Victor skulle utgöra en sånt där snyggt rockpar när vi satt där på trappan och rökte i väntan på KB, high five.






In the words of Karo punkt för nu 
Mimmi kom hem, mamma och pappa hoppas Italy är fett
Båstad vad händer idag?


Kb med rött hår.

Ikväll. Ikväll it's on - jag har vännerna, kläderna, skorna och känslan! Jag har dock inte sprit eller smycken, men sånt löser man lätt :) Mamma och pappa är i freaking Italy och NEJ jag är inte bitter. Anyways, jag har alltså huset för mig själv, lugn det blir inget rave eller sånt som ligger på utelistan. Det blier förferre hos mig och sen KB! My long lost love som jag inte varit på för allt för länge!! Men ikväll, då gäller det. Haja, nu taggar vi till! Kate Perrys Waking up in Vegas på youtube - life is GOOOOD
Som Victoria Bunker Juncke skulle sagt Shake you glitter, Shake Shake Shake your glitter! Och Amanda Tönning, sluta var som ditt efternamn och följ med ut ikväll! Du kommer INTE ångra dig, tro mig. Ikväll kommer bli legend waaait for it... DARY!
Btw jag har rött hår. in your face

jag saknar sommarglass med strössel.

Igår var det party, det var från början inte party men jag protestgick mot mina vänner Lollo och Saras hus. Där låg mina vänner i en dreggig soffa och drägglade, jag gick rakt in slängde oväsetligen ett par jkeans i deras soffa och höll sedan ett riktigt party-ladda-nu-för-fan-vad-kul-vi-ska-ha - tal.  Idag känner jag att jag vann striden om hur vi skulle spendera vår onsdagskväll, så vi gjorde oss i ordning allihopa tillsammans - Klara, Lollo, Evelyn, Jessica, Sara and myself - drack oss berusade och gick med nyainköpta skor mot Maddan!! 
Jag hade kul, det hade jag. Men idag känns bara jobbig, inte bara på grund av bakfyllan jag känner av i mitt bakhuvud. Det är något mer, jobbigt och mer.
Det jag kan känna mig nöjd med nu är att mitt hår är bahogney (hur det nu stavas)- rött och inte längre lika emorött som från början, förutom det är det inte mycket roliga tankar i huvudet. Kanske det faktum att jag ska hem på fredag och do the party-thing med mina Hölle-homies.
Nu ska jag vänta på en timme på lunch och en evighet på att min syster ska ringa och komma hem. 
I'm going freaking insanly mad. 

I got nothing to worry about

Who told you love was the alpha and omega?
Det är seriöst höst, seriöst. Och jag har rött hår, seriöst väldigt rött. Tydligen liknar jag en tjej ifrån Herrljunga som är ful, hon är rödhårig. Men när ens liv är bad, Micheal Jackson bad. Vet du vad man ska göra? Äta skolans spaghetti och köttfärssås! Så skaffa dig ett liv och sluta läsa om mitt. 
Freak..

ankor

Om tre minuter ska jag resa mig upp och lämna mitt hus, två veckor senare kommer jag tillbaka. Egentligen är det bara vå vanliga veckor i skolan och en helg emellan, men något känns annorlunda.

Jag har iallafall en neonrosa halsduk och as far as I'm consurned that's ALL you need.
Så nu ska jag resa mig om en minut och ta det eviga tåget mot Båstad station, plugga och kanske möjligtivs kommer jag efter det se annorlunda ut, jag pratar i virvlar.

idag har jag sett 500 days of summer, med Zoey Dechanel. Se den.

hösten är påväg, kan vi inte stå still?


                                  
 
Det finns dem tiderna då det finns så mycket att göra, då allt händer på en och samma gång. Dem kommande dagarna, veckorna och septembermånad är en sån - allt händer.
I helgen är det Håkan på Liseberg i Göteborg. Där bor jag som Elin skulle sagt. Sanningen är att hon bor utanför men vem bryr sig om exakta antal? Ljuga är en del av naturen, programmet vita lögner är baserat på sanningar.

Jag vill ha på mig mina hemmagjorda pärlarmband, min bruna hatt ifrån Myrorna, min randiga Håkan-tröja, hängslor, festivalskor och dricka öl och lyssna till underbar popmusik. Vem fan skapade det så att man måste betala för att ta sig till freaking Götet då? Grymma värld.

Imorgon - Färga håret.
Fredagen - Håkan.
Lördagen - Antagligen party för Vicky kommer upp.
Söndag - Party som vanligt?

Klassfest.
Stockholm.
Födelsedagar.
KB.

Jag har en dyr livsstil som egentligen bara innebär att man är social. Ska man behöva vara ensam för att vara rik. You gotta be rich to lose your mind to you know.
Insaity isn't a luxuary for the middleclass.

Idag kom jag iallfall hem ifrån jobbet för en stund sen, det var segt men jag tjänade iallafall 950 om jag räknar rätt och man minusar den fucking jävla skatten, what's the point för unga människor som ändå knappt tjänar något eller har råd med varken kläder eller ett socialt liv att få avdraget skatt på sin lön. Tell me, Fredde.
Igår träffade jag mina bättre halvor Vicks och Manda, vi träffades idag också. Don't stop til' you get enough som Micheal Jackson sjunger, och jag can't get enough of you babes <3

Imorgon kommer bli en lång dag och nuförtiden mörknar det ju vid åttatiden. Och jag som bara ville ha musli med russin i. Så godnatt höstfeber.


coulda woulda shoulda

Jag och Evelyn gör verkligen inte vad vi ska. En datasal, Beyonces Halo på youtube och lite facebook på det.
Vad vi borde göra är att hitta en text eller en melodi och skriva en låt till musiken, men jag känner att jag lämnar det till proffsen, typ Timbaland. 
Ikväll är det iallafall ferre, jag har viljan, partypeople och lite rödvin i kylen och bättre än så my friend blir det inte när man bor i den lilla hålan som vi kalla B-town. En annan rolig sak som is coming up är vår återföreningsfest med 9 röd 2 - klassfest. Klassfesten det är det ända jag kan tänka på. Är det någon som lill-Micke som kommer strippa i olja och sen skälla ut hela klassen? Vem kommer bli asoackad och hångla med fel människa? Om vi spelar brännboll, kommer jag bränna någon som vägrar erkänna? Vem är homo och ashet?
Dessa frågorna snurrar i min skalle och jag är förrvirringen själv. 
Hejdå

ibland är det bara för mycket för mig

På krav ifrån Vera Lind aka Mimmis bff och future supermodel skriver jag idag.
London baby från fredag till måndag, om någon saknade mig är det där jag har befunnit mig. Drunk and with a smile on my face precis som Jack Sparrow ungefär.

Vi åkte upp, åt på steak house, shoppade två par skor, en klänning, lösögonfransar, en blomma till håret och ett par sexy brills!! Var på Movida BITCH, efterfestade hos två arga killar, trillade i en trappa, var på camden market, åt chinamat, kollade på Micheal Jackson thriller LIVE, åkte hem och somnade, hälsade på i mimmis och veras lilla hus med en blå dörr och åkte hem med ett försenat flyg. Tro mig, så som det lät nu så tråkigt var det inte, det var UNDERBART!!

Nu längtar jag bara till att Mimmi ska komma hem så vi kan göra vår myspace sida, lägga in snygga bilder och grymma låtar och get rich and not die trying!

Imorgon har vi bara musikalämnen, och daaaans med vår nya grymma danslärare Louise, love it! Efter det är det party all night long eftersom vi faktiskt har studiedag på fredag, fuck Detroit and put your hands up for that!!
Just nu ligger Jessica och pratar med Chrille, jag vill att någon ska kyssa mig på halsen och hålla sin händer om mig, plus att det är en debatt på tv1 om invandrare och rasism och våld i samhället runt Göteborg och arbetslöshet - jag blir så frustrerad när jag hör instängda gamla jävla gubbar som får en att tro att vi lever kvar i freaking 1930-talet. Välkommen till 2000-talet och i orden av Elo Backenfall klipp dig och skaffa dig ett jobb förfan!

Thats all.

when it was good



Egentligen är du inte kär i mig och egentligen är jag inte kär i dig. För jag blir aldrig nånsin kär sånt där är slöseri med tid men då slösar vi bort våra liv.

En gång hade det gått tre dagar i ett vimmel av öl, randiga tröjor, värmebölja, musik och ett söndrigt tält. Det var majmånad, jag hade ingen röst kvar och vi var bara sexton. Det var äntligen fredag, dagen jag kom dit för, klockan sju sms:ade mamma mig en timme kvar. Det var en timme kvar tills han skulle stå där och jag skulle stå osynlig bland alla och gråta till raden var det den store poeten hon var förälskad i.

Hemma frågade man varför det var så lite folk kvar, dem sa ordet och svaret blev ”det här är ingen jävla siesta.”

Han hade så fruktansvärt fel, det var en underbar siesta och han stod där med ett par vita jeans och sjöng till oss, jag hade ingen röst fastän jag varit tyst sen jag vaknade. Åtta timmar hade jag gestikulerat till mina vänner för att jag skulle kunna sjunga med i mina bästa låtars underbara textrader, men det hjälpte inte. Men det gjorde inget, jag skrek så gott jag kunde, grät och försökte förstå att han stod fyra meter ifrån mig och ingen kunde toppa den känslan. Du var tom och jag var tom, och du är april himmel.

Du var kärlek och jag var mitten av en hurricane.


once upon a time in hölliwood




En gång kände jag inte för att gå upp ur sängen, då låg jag kvar och sov till klockan halv två på dagen. När jag vaknade fick jag dåligt samvete. Sen dess har jag gått i skolan varje dag, fast jag känner inte för det.

Jag har inte skrivit klart mitt engelska CV
Jag har inte packat.
Jag har inte ducshat.

Men imorgon ska jag till London och så skiter jag i alla svenneproblem.
Jag ska ha med mig mina snyggaste kläder, min pälsväst och Saras skor som ska få dansa på Movida bicth!
Nu ska jag och mamma kolla på SATC the movie med mamma, I love my life I love my life.

pucko.

RSS 2.0