I've got soul but I'm not a soldier.

Ikväll ska jag ut, jag och Vicky och Vickys vänner. Det ska bli så fruktansvärt kul och jag är otroooooligt laddad. Vicky har idag varit i Köpenhamn med sin mamma och shoppat som en galning, jag höll mig i malmö men gjorde detsamma. Så ikväll ska jag ha en nyinköppt hör och häpna pälsväst. Tro mig jag trodde inte mig själv när jag köpte den men den var så jävla snygg att jag var tvungen, så den ska jag iallfall weara ikväll. och förhoppningsvis hittar jag något att ha till :)

Snart ska Fritidsresor stänga och då ska jag och mamma hem till Hölle igen! Det är något med att sitta på mammas jobb som får en att känna sig 10 igen, jag gillar den känslan.

hejdå, nu stänger vi!


För korta shorts, my ass - no such thing.







En gång sa dem på Mimmis jobb till henne att hon hade för korta shorts, den dagen jobbade inte Vera.
Nästa dag kom Vera med en kort svart kjol och en genomskinlig blus till jobbet. Jamen någon var ju tvugna att send them a message aight?
Don't get me wrong...

Jag skypade med Mimmi och Vera förut, det känns skönt att snacka med folk som har samma verklighetsuppfattning som en själv. Jag förstår inte folk som tar sitt liv på så stort allvar, du vet detdära uttrycket en nypa sallt? Jag har alltid varit den kryddande typen så när resten tar en nypa tar jag hela karet.
Det är så vi gör det här i Stockholm, två låtar på en dag och det är brottom, jag inser hur lika jag och Petter faktiskt är. Förutom dialekten och bristen på hår är vi ju faktiskt nästan identiska.

Imorgon ska jag till stan, sen ska jag på ferre på kvällen med min bff. Denna veckan har varit skit så det ska bli så fucking skönt att vara med sin Bff for a while. Party på Chili, kan det gå fel? Neej jag tror faktiskt inte det.
På söndag är det inspark, den kvällen tillsammans med nyår, midsommar, sin födelsedag och valborg då du kan bli äckligt full utan att folk bryr sig, du behöver inte vakna och tänka "vad fan gjorde jag igår?", det är inte lönt att fråga eftersom alla runt omkring dig var exakt lika fulla själva och dem inte heller minns.

så akta dig, matthias. you ain't seen nothing yet.
rebel rebel, you've torn your dress
rebel rebel, your face is a mess

Congrads. ditt liv kommer bli legendariskt.

Återigen sitter man i en deprimerande datsal, varför målar dem inte om dessa fruktansvärda tapeter. Helt seriöst jag kan höra Stefan Jo men gult blir väl bra? Inte för skrikigt men ändå snyggt? Eller jag vet inte? Jag har ingen anning om vad jag pratar om och alla runt omkring som ju inte vill ha sparken håller med och ler. Freaking Ja-sägare. 
Men det är ju nya tider nu, Maria är headprincipal nu och ny rektor betyder ny färg på väggarna. Skulle man inte bli mer motiverad att plugga om det var vit och rosa randiga väggar runt en? JO, as a matter a fact det skule jag. Antaglogen skulle jag klaga på något annat i sånafall för att slippa plugga.

Det är det jag gör, det är det jag är bäst på. Hittar på ursäkter för att slippa allting som kan bli det minsta jobbigt för mig? Det håller inte i slutändan skulle folk säga, ett smart livsval skulle jag kalla det. 

Igår fyllde iallafall min syster tjugo, jag skrev ju ett undeerbart inlägg här på lilla bloggen endast till henne men eftersom teknik och jag inte går hand i hand.. anymore försvann det så jag får nu skriva om. 

"Idag fyller min syster 20, 20! 20 år av rosa kläder, fabulösa partyn och McDonaldsmat och vänskap och kärlek och allvar och olika typer av människor runt omkring dig.  Den dära ljusblåa skjortan och ditt korta blonda hår med den dära slingan från Bulgarien i håret, den bliden sitter just nu i mitt huvud. Fråga mig inte varför? Konstigt nog har du ju nästan samma frisyr fast den är uppspicead och uppgraderad. När jag tänker på det har jag det också, kortklippt med pannlugg. Vi går runt i cirklar? Men så vi gör det tillsammans är allt bra. Igår tänkte jag på den gången då vi var sjuka och pappa kom hem med varsin barbiedocka till oss, det var Mel B och Mel C och vi blev överlyckliga! Så vi tog tre av våra andra babriedockor och klädde dem till Geri och Emma och klippte till och med av ens hår för att hon skulle likna Victoria. 
Alla dagar vi gått i stan och folk inte fattar att vi alltid äter på samma ställe, eller går till samma affärer eller hyr samma filmer om och om igen. Vi kanske gillar att veta hur det ska gå? För våra liv kommer sluta på ett visst sätt, som vi redan bestämt. Tillsammans i ett vimmel av för mycket alkohol, klänningar som du har designat och till vår egen musik spelandes på en klubb som vi grundat. "

shit henne kände jag, henne gick jag i samma klass som!
det kommer dem alla säga, det är bara en fråga om när 

shake your shoulders and say what if?

du ska nog kolla när du börjar eller?
Ja men det har jag.

det pratar vi om, jag och jessica.
vi sitter i en ganska deprimerande datasal. och om en ungefär 18 minuter börjar jag. ungefär liksom.
ikväll är det slappe på maddan, allas inne uteställe.
igår var vi i ett annat klassiskt partyhus, vår allas gula hus där numera våra klassisar evs och klara bor. 
det var kul, mycket alkohol men kul. men mest alkohol. 
om min släkt visste, nej juuuste vi har ju knappt någon släkt längre. men jag ä int bitter.

bakfylla är en del av livet, men livet är en fest.
sagt av en ung tjej i sina bästa år. 



WHO ARE YOU!?

Det finns ett band i en film som jag önskar fanns på riktigt, ett riktigt bra band som spelar musik som verkligen ingen annan skriver, den är onödig och störd och underbar. precis som jag vill jag tro.
i mitt kök surrar en omöjligt stor svart fluga, i o försej har jag fått en nykärlek till flugor bara för att jag hittade en dräkt som enligt mig får mig att se ut som en fluga.
snart ska elin och rebecka ha sin BA-fest, jag ska då vara en bananfluga, yes man.
Munchausen by proxy & Zooey Deschanel
när jag berättade för mamma om festen blev hon överivrig och tyckte att den bästa iden för vingar faktiskt var tyll, jag sa ja och såg glad ut.

Jag har en del mycket att se fram emot love actually, lista på dessa sakerna är
släktkalas tomorrow, släkten kommer antagligen vara värst precis som dendära filmen,
imorgon får jag antagligen pengar till alkohol och london.
nästa  lördag har henke och john kräftskiva, det håller jag alla tummar som finns för
sen är det inspark
sen ska vi till london
träffa min syrra
gå på movida
och på premarcet
och köpa high heels
och känna mig snygg
jo, sen tog det stop

you better stoooop.

f

Idag är den första dagen i resten av våra liv, egentligen är det andra men det låtsas vi inte om, för första dagen är alltid bäst. Nu börjar vi säger Elin Ja säger jag och går mot vår sal där christina linsmyr blond och numera gravid väntar.

hejdå

nothing's really changed.

Jag läste precis några gamla av mina blogginlägg, i ett av dem skrev jag att jag kollar på gossip girl och mår relativt bra, när jag inte tänker. 



och även om det var nästintill ett år sen har inte mycket förändrats, jag ser fortfarande på gossip girl, möjligtivs nyare avnsitt och jag mår som bäst då jag inte tänker. jag var uppe till fyra igår och låg, satt och rullade ihop mig till en boll på golvet och tänkte och ju mer jag tänkte desto mer ledsen blev jag. Sen vaknade jag till i min alldeles för sovande vakenhet av att min dator lät och det lös oranget, det stod hej.
sen somnade jag inte förens fem, men sålänge jag visste att jag inte var den ända som satt ensamt vaken var det okej.

idag har jag varit otrevlig mot en främling, dissat en annons för silikonbehåar utan en riktig anledning och varit allmänt bitter mot min omgiving, men jag tror att det går över när jag får sminka mig, dricka vin tillsammans med mina vänner från sveriges olika ändar och sen dansa i ett vimmel av rök, halvdålig musik och alltför mycket vin för att man ska kravla sig upp ur sängen för att gå till skolan dagen efter. men det är en livsstil som ändå tycks få mig att må bättre än denna, att sitta på mitt golv med en varm dator i mitt knä och vara mil ifrån människan som får msn att blinka.

tillsammans väntar


It's true, I am nothing without you

Jag är kolsvart runt ögonen. Jag visste inte att det skulle rinna saltvatten från dem när jag la på extra mycket av allt, jag ville bara se ut som edie. jag lyssnar på dem låtarna som får mig som ledsnast och tänker på allt som får mig att gråta mer, men det känns som att jag väntar på att mitt riktiga liv ska börja.. som dem sjunger i den dära låten. Jag glömmer leva för jag saknar bara och längtar tills allt slutar och vi kan börja med vår dröm.

och du är inte här, och man kan inte ringa. och min mobil ligger ljudlös. och klockan är fem över halv tre.

mamma säger att jag vänder på dygnet, du vet som hon sa till oss. och hur hon skällde när vi var nere och åt nattmackor men det gjorde inget för då var vi två. jag är inte sugen på mackor längre, jag vill inte äta dem utan dig. jag vill inte sova, just nu vet jag inte någonting om vad jag vill.

jag känner mig ensam, bara. men det känns skönt att gråta. även om jag blir svart.
jag har för mycket fritid till att tänka och jag tänker bara på saker som får mig svart.


freaking rockstars







I'm breakin my back just to know your name

Jag är väldigt väldigt arg så jag lyssnar på arg musik.
snart kommer mina kompisar hit så jag ska försöka skärpa min ilska


Jävla fucking helvetes äckliga kuk och cepebarn fitta. lite avreaktion.
Jag har verkligen inte varit så arg på länge, jag har dock varit arg för samma sak innan och ledsen och många gånger och kännt mig oförstådd och önskat att folk tyckte samma sak och insåg och inte såg mig som den bicth jag blir av just dessa upprepande händelser som egentligen bara upprepar sig i mitt huvud, saker som hänt som man borde släppa men som sitter ingnaggade och som som gör mig argare och argare
och musiken blir argare

räkna till tio sa truls, jag gjorde inte som han sa.

så nu får jag väll skylla mig själv.


hon vill bara ha kul kul kul

Jag såg precis factory girl med min mamma och min mimmi,
hon är hemma och jag är den lyckligaste människan på jorden.

factory girl var så fruktanvärt hemsk bra och mörk, sienna miller är fruktanvärt snygg och duktig och jag ska bli 60 all the way, förlåt 90 jag har svikit dig. elo bli inte allt för arg jag gillar fortfarande svenk pop med dåligt engelskt uttal.

nu ska vi kolla på film jag och min bästa syster innan london calling, jag har aldrig hatat london och england så mycket som jag gör nu, hejdå.

spice up your life!

 

Jag dansar omkring i mitt rum till Spice Girls live in istanbul på vhs, blir det mer 90?
ändå är det den 6e augusti 2009 och jag fyller arton idag! 
 
Nu känns det på riktigt, fast firandet inte riktigt har börjat! Jag har fått mina presenter, klockan halv nio vaknade jag av mammas och pappas underbara morgonröster sjungandes vi gratulerar, that's skåne. Inget freakin' ha den äran eller vad är det för en dag.. Anyways så fick jag en massa mys, eller lite mys och en major :) Jag fick en kamera! Så nu slipper jag stjäla bilder av andra och kan ta underbara egobilder, life is good.

Jag ska snart duscha och göra mig lite i ordning för sen ska jag och mamma luncha på Märtas, födelsedagslunch!
Och ikväll ska vi ut och äta i hamnen, jag och pappa och mamma. Men jag kommer sitta och stirra på din tomma plats mimmi, fan att du inte är här. Men ikväll ska jag ut med mina bffs, Vicky, Amanda, John, Ida än så länge - vi ska till strandbaden och fira med turkisk peppar och lagligt beställda drinkar!

Det är en jävligt bra dag, födesledag förlåt att fira med spice girls och röda naglar i ett nystädat rum :) Wohoo, nu ska spice girls sjunga naked sittandes på stolar med lakan runt sig!

Jag måste också nämna min syrras ambitioner, igår när london calling var det mimmi som ville säga att chansen att vi blir kända är inte minus 170 tydligen, för i london på en klubb som heter något jag inte minns så finns där människor från LA som har egna studior och som kände Micheal Jackson, så vi får väll börja som socialites och klättra upp.
We'll make it sis, I know we will.
A sisteract.
<3

no more sjutton år i staden.

Idag fyller jag arton, känns konstigt.
Jag har sett public enemy med john, henke och silly, sen tog vi en öl på sheakspeare och sen fyllde jag atron.
jag är hungrig men lycklig.
nu ska jag nog sova, och imorgon är jag fortfarande arton.

Vart faan ska emmaboda!?

emmaboda
emmaboda
karo




klaro









det var det, nu är det två dagar kvar tills jag fyller arton år och det ända jag önskat mig är en hamburgertelefon.


Asså jag älskar dig och allt det där men vart ska emma boda!?




Jag hade en plan, jag skulle äta nyttigt hela veckan since I'm wearing magtröja på mit fabulösa party på lördag. Men den planen är så otroligt jävla svår när dem äter brunch med donuts och muffins på gossip girl. I-landsproblem aight?

 Jag kom hem ifrån Emmaboda i förrgår och när man råkar vara på en festvial inte så frömögen som man skulle velat så blir det lätt att man inte äter särsklit mycket men dricker desto mer så går man hungirg ganska mycket.
Så därför är jag så fruktansvärt hungrig nu, ganska ofta faktiskt -  jag behöver äta upp mig tycker jag.

Idag har jag och mamma varit och köpt all mat till middagen och snacks och nattmat till the day and night, jag har också laddat ner musik och ska imorgon bränna skivor och fixa mina skor. det är nog det sista inför min fest.. eller ja det kommer ju alltid småproblemisar precis innan. men det kan man alltid lösa. tror jag.
Jag berättade för emil att jag får panikdrömmar där middagen går fel, eller mina kläder inte är rätt eller att random peops kommer dit. Men om det händer i drömmarna kanske det inte händer i real life?


Anyways var Emmaboda underbart, jag, Karin och Elin bodde i ett tält mitt emot några killar som aldrig sov och som spelade musik 24/7 och som hade nya tjejer i sitt tält varje kväll. Vi hängde mycket med min babycake och hennes vänner och hennes pojkvänner och hans vänner som hade tequila och det är alltid ett plus. En kväll somnade jag, ehem lite tidigare så vid nio igen på kvällen, väckte Karo Andersson mig och tog mig till den ända artisten jag ville se nästan, så där stod vi fulla i hatten och väntade på "jag är en vampyr", trillade en gång, fick lite vatten stänkt på oss av en kille med neonfärgad jacka och sen till sist kom den. "Jag är en vampyyyr". Efter det stod vi och hängde vid stängslet som groupies och Karin som tidigare hade sagt orden jag tänker INTE se krunegård var plötsligt väldigt fanatisk till hela scenariot och när vi väll träffade och kramade Markus var Karin uppe i varv att hon bubblade fram att Markus känner hennes bror och ätit middag med hennes kompis! Jag är dock ingen att dömma eller skratta efterso jag själv kramade Krunegård och sen frågade om jag fick kalla honom Mackan! Shit happens when you party naked som Karin sa.


En annan kväll låg vi och sov, och plötsligt börjar Elin skriker. Och jag menar inte ett litet ah, oj vad rädd jag blir. Utan jag menar ett gallskrik så högt så jag tror hela campingen vaknade, då har en snubbe trillat på vårt tält och tagit i sig med armbågen och den armbågen råkade hamna på Elins öga, när killen sen ska ta sig upp så tar han sats med armbågen som fortfarande ligger på Elins öga. Elin grät länge och mycket och Karin och jag försökte trösta så gott vi kunde nyvakna och förrvirrade. Dagen efter vaknade Elin med ett blått och rött öga, vi skrattade lite och Elin gick med solbrillor hela dagen.

Min vän Elin är dock väldigt listig och drof nytta av detta vid två tillfällen.
Tillfälle ett. Elin är bakfull, trött och röksugen så hon går mot närmsta ciggkälla. Killen frågar om legg, Elin som är sjutton år tar av sig sina solbrillor säger att hon är 20, har haft en jobbig dag o lämnar affären med ciggaretter i hand.
Tillfälle två. Elin har en bokad biljett vid fyra som ska ta henne hem till Herrljunga igen, men vill ta det tåget som går lite tidigare och försöker berätta detta för konjuktören. Konjuktören blir irriterrad som bara konjuktörer kan bli och Elin tar återigen av sig sina solbrillor, säger att hennes pojkvän har slagit henne och att hon bara vill hem till sin mamma och gråter lite smått. Elin får åka med det tidigare tåget, hon är lurig den dära Elo, en av många underbara kvaliteter hos henne.


Jag har bara fyra ord att säga om denna underbara fem dagars - festival.

Vart ska Emma boda?   


 


sommar med simply the best









RSS 2.0