miss you

sara och jag
jag saknar siesta.


 
jag saknar Båstad Hotell och förfesterna.



jag saknar spanien och att dansa på bord.




jag saknar tennisveckan.



jag saknar min syrra.



att dansa.



kärlek.



internatet och saras tak



bakfulla sommardagar.



McDonalds



Konfalägret

magtröja

Jag tror jag börjar bli sjuk. i kroppen. i mitt huvud har jag alltid varit sjuk, men även där går det bara utför för varje år, månad och dag.. Idag har jag varit i stan med mamma, vi skulle bara byta mina short och lämna tillbaka mammas glasögon, men vi hann ändå med att bråka. Jag och mamma bråkar nästan varje dag nu, jag vet inte varför. Det är bara jobbigt men jag får väll skylla på att jag mår dåligt. Bara jag blir frisk till helgen är jag lugn.
för på fredag ska vi till kb! än så länge jag, emil, vicky. ida? amanda? vi får se :) Jag ska iallafall ha mina nya höga shorts hade jag tänkt! ochantagligen låna amandas skor :)

nu kollar jag på sex and the city på youtube. jag är fortfarande bitter för tennisveckans fuck up dock. lollo vad i helvete! Men jag ser iallafall fram emot min 18års fest som jag planerar bit för bit varje dag :) puss och kram. säg banan.

wake me up when september starts

Klockan är halv sex, jag sitter i min säng med nyduschat och nyfönat hår.
Jag tror att min vän Lotta är lycklig, det gör mig glad.
Jag pratade med min andra vän Louise idag, jag saknar henne mycket. och vårt ända hopp om att typ träffas i sommar. tennisvecka vecka 29 är helt omöjlig. jag ska nämligen jobba på falsterbo horseshow då, vi har haft en veckas diskussion om det jag och min mamma och även om det är mitt liv så gjorde jag som hon ville. för jag måste jobba och vi vill inte låna ut pengar till dig om du inte ens kan offra dig och jobba. det kan jag. jobba alltså. men varför just vecka 29!?!? fan i helvete, man ska inte svära.

allt försämras ju också med att jag har inställningen att allt händer av en anledning. men den teorin börjar svaka när jag gör sönder min mobil, skär mig i handen, tvingas jobba och missa mina vänner och party och att vi inte kan åka till london i sommar. september. jag får vänta tills jävla september. varför kan du inte komma hem till mig mimmi? jag behöver dig och jag tror att du behöver mig också lite kanske? du missar ju mitt liv, och jag ditt -. fan vad jag saknar dig, jag lyssnar t.o.m på snook för att dem påminner om dig. förlåt att jag snodde din skiva. puss

augustibarn.

mimmi

Varför ska man tänka på nån annan än sig själv? ego..

Jag förundras över män. män som man träffat en gång. och ändå.
ringer dem inte två gånger.. pröva snarare 22 gånger och som elin säger vill spendera sitt liv med mig
jag förstår det inte. sen finns det den andra delen. som man aldrig kommer få fastän man försöker utan att ringa 22 gånger
man kanske måste ringa den där 23e gången? eller ringa minus minus 23 gång.

det är verkligen sant killar är från mars.. david bowie gjorde ju låten life on mars. kanske finns det en underförstådd mening om mäns ursprung där..tveksamt och varför skulle vi kvinnor vara från just venus? för att det är en dum planet som fått sitt namn från kärleksgudinnan Afrodite. ja det hittade jag på wikipedia. men vem är så blind så dem tror att kvinnor är en jävla reflektion av en skitsnygg kärleksfull gudinna? har du sett sveriges kvinnor? det finns massivs fula. inuti speciellt. och jag tillhör den icke så kärleksfulla delen.. jag ska inte påstå att jag är ful. för det tycker jag inte att jag är. men jag är heller verkligen ingen jävla gudinna.
freaking samhälle.. det var säkert en man som kom på detdära med att kvinnor är från venus. i o för sej så förvärras bara hela feminismgrejen genom att jag utgår från att män har kommit på de saker jag ogillar. tyvärr stämmer det. synd.

jag borde iofs ha en ny inställning till män eller ja. pojkar nu när jag gillar en.
pojke.
mycket.
det är väldigt mysigt mestadels men man blir också lite neurotisk. om han ska ringa? om han har sms:at?
om han tycker att jag är snygg? varför han aldrig säger det isånnafall? om han tycker jag är jobbig? om han skulle ringa upp och jag blev arg och la på luren? om hans föräldrar gillar mig? om han tycker jag är snyggare än hans förra flickvän?
jag inser mer och mer för alla frågor jag ställer att det är mina osäkerheter. hi love yourself much? god I'm selfcentered.
fast som jag sa till min mamma häromdagen. det är mitt jävla liv! och detta är min jävla blogg. där jag delar kanske lite för mycket med mig av mitt liv.

jag har också förövrigt ett plåster på min hand. antecka det.


jag sitter ...

jag sitter vid en dator på länge, min dator är sönder.
min mobil med, jag har inga pengar. inget jobb.
min mamma är arg på mig. jag saknar emil.
och alla apisar.
men mest min syster, så väldigt fruktansvärt mycket.
punkt.e p

det skrev jag häromdagen hos amanda.. det råkade att inte publiceras.
det kanske var bra, vissa saker som jag skrev stämmer fortfarande men
nu är jag glad.
varför jag är glad - lista.
1. jag har fått en dator av pappa!!!!!! OMG
2. emil ska komma till mig i helgen
3. jag har pratat med elin i telfon och hon livar upp mig.
4. efter idag jobbar jag inte på två veckor typ.
5. jag och vicky ska till tennisveckan v. 28 och det ska bli BÄST! <3
6. jag är ganska snygg idag. hihi haha hehe hoho huhu

nu ska jag dock jobba, men skit i det som lotten skulle sagt. lotta är typ tsm med en kille som heter lukas.
dem låter som ett barnprogram. lotta och lukas. äsch så länge man är lycklig :)

illousinering är ett underbart ord. som egentligen inte finns.



bam barabambam OLÈ!

Feel free att ignorera mitt förra inlägg eftersom jag inte minns hälften av det jag skrivit. och den där låten och annie och jag är goda vänner.. det vet jag inte vem som skrev men kul hade vi iallafall :)
Det var ju student igår - fast jag och mina vänner gick runt och sjöng vi har slutat nian!! Jag tror att Ica-tjejen trodde att Elin var psykiskt störd.. inga invändningar där.

Från början till slut.
Elin sov hos mig i torsdagsnatt, vi låg i mörkret och elin ställde obehagligt personliga frågor.. men det är del av hennes charm. Sen somnade vi, vaknade till mysmusik och gjorde oss frrruktansvärt snygga alla tre. vi är inte skidso någon av oss, jessica var också hemma haha. Vi plattade alla våra hår vilket till en början verkade onödigt eftersom det regnade ute MEN eftersom jag och Elin lyckades träffa två amerikaner på måndagen så ändrades allt.
Jag Jessica, och Elin springer med hattar och sjalar runt huvud och hår till bussen när en bil kommer körandes, halv kör på Jessica och vevar ner rutan.. vem är det om inte den 25åriga amerikanar-jävlen som heter björn och tydligen äger både madison och peppes. Elin frågar direkt om dem kan köra oss till apelryd och det gör dem, men när vi hoppar av så säger äcklet någonting om sugar och jag frågar have I got sugar on my cheek? äcklet: no give me a little sugar here säger han och pekar på sin kind men jag säger bara nej och går däifrån. Jävla sär.. kan man inte få skjuts utan att dem måste ha något i gengäld.

Senare hemma hos evelyn och klara.
min mobil ringer.
jag: hej det är annie.
äcklet: hi this is björn.
jag ger i panik mobilen till evs som direkt fattar vinken.
evs: no she's not here, this is the other annie who goes to her class (A) She forgot her phone here, we're not going to party, we're just gonna stay here and chill.
samtal avslutat,
vi tror att allting är räddat.

senare på kvällen, påväg hem till evs och klara ser vi några som står vid evs och dem men är påväg därifrån, påväg mot oss. Jag har dock en sjal runt håret igen för det regnar. När vi går förbi ser  vi att det är amerikarna!! Jag försöker gå förbi väldigt diskret men alex och paul stannar och börjar snacka. Då kollar amerikanaren på mig och säger : Your name isn't annie? jag tar av mig sjalen och mmmar lite och ljuger sen we were going to chill but then we wanted to party..killen fattar att han är jävligt dissad och säger okej.. high five jag highfiver honom säger whatever och börjar gå mot huset.. smått pinsamt skulle vissa säga. Jag känner mer så jävla kallt!

Iallfall var det en ganska kul kväll, vi förfestade hos evsi och klaris med musik och ölspelet. Sen drog vi mot maddan.. försökte stämpla av, jag försökte själv klättra in men det funkade inte heller så vi satt utanför madison tills vi drog till den italenska glassbaren, där slösade jag 29 spänn på en jävla macka, sen började filip och en kille bråka så polisen kom och shit.. vid typ halv fyra tror jag gick vi hemåt mot evsi och dem. Evs bjöd på antagligen gammalt och jäst rödvin, sen spelade vi pingis tills vi däckade i varsin soffa.. vi vaknade igen vid sex av freaking teletubbies på teven.. jag somnade om i en fotölj men vaknade i soffan halv ett på dagen och kände att det var dags att gå hem.
Eftersom jag hade sån skoskav så gick jag barfota hem på stenar med blött hår och svarta ögon. DET ör a walk of shame och jag kan säga att alla pensinärer stirrade ganska dömmande. Min ända tanke var att uttrycket ung och dum ju finns av en anledning... vem vet det är kanske baserat på mig?

Anyway nu ska jag kolla på en konstig film där han som spelar Trey i sex and the city är med, enjoy :)
Puss och kram I'm a hangover skummbanan. men lycklig.


sommarregn - det hette jag på lunar.. pinsamt?

återigen är jag ful men jag nmår bra
jag ä hos evelyn klara och felicia, puss och kram
men idag är det annorlunda - väldigt.¨
det är irländsk säger steffanie men jag tror att det handlar om en annan grej.
du fattar inte jag dfattar glad sommar i regnet mums



annie o jag, vi e goda vänner
fast vi e rätt olika
annie e hjulbent jag e kobent
fast en sak har vi fan gemensamt
blablabla.....
Annie... hoppas de går som vi hoppas!!!

you are my sunshine







som alla skulle sagt.

Jag sitter i skolan,  har precis lämnat in mina fotobilder och känner mig väldigt trött.
Vi har bara religion idag men NEJ för när jag går upp till Michel på lärarrummet säger Anna att hon mår dåligt och ska gå hem så det är onödigt om folk kommer hit. Därför har vi inga lektioner idag. Ändå sitter man här.
Återigen är jag bitter.. börjar bli en dålig vana, herregud vad jag blir grumpy på bakfyllan.

Men gårdagen var väldigt rolig :) Vi drack öl och lyssnade på Power Hit radio och så piercade Sara mitt ögonbryn med en säkerhetsnål. Se, detta är en av några stora anledningar till att mina föräldrar inte får se min blogg. Visst blir min syster också full men 1. hon är snart 20  2. Hon piercar inte sig när hon dricker 3. Hon är snygg!   Okej det sista var väldigt ovesäntligt, shit jag försöker använda stora ord men jag kan inte ens stava till det.. lagom tappert försök ändå tycker jag.

Anyway jag ska nog hem nu och äta lasange.. jag åt faktiskt ingen frukost och jag är hungrig som en iller som pappa skulle sagt! :) jodå, puss och kram och som lotta skulle sagt snus på det!  



manana manana - banana banana









Cops and rebels.

jag är hemma och sitter på mitt golv.
det var precis en sketch från snl på teve - snl är en förkortning för satarday night live för alla som inte vet. sketchen slutade med att en kille blev skjuten i en bil, lite pulp fiction-style.
jag är smått bitter. det handlar om dem polisjävlarna igen.

jag är påväg hem från amanda, cyklandes med musik i öronen smått skrämd som vanligt över att det ska komma gående, cyklande eller körandes en läskig typ och typ skada mig. psykiskt eller fysiskt. så jag cyklar och fryser också för den delen om jag ska ta fram det negativa i min cykeltur. så när jag närmar mig matöppet - matöppet är en äcklig matbutik som ägs av några med långa gula naglar, usch. iallafall stannar en bil in precis vid övergångstället framför mig och jag börjar fundera starkt på denna läskiga typen.. men då ser jag att det är en polisbil och att en annan cykelkille eller ja, en kille med en cykel står brevid och min första tanke är att ciderflaskan jag har i min korg kommer se ut som alkohol och därför kommer jag bli stoppad. Men när jag kommer fram ber polisen mig stanna och frågar om jag har lyse i min cykellampa.. det har inte killen och han måste därför leda cyklen hela vägen hem! Jag börjar fibbla med lyktan och  som tur är kör polisen åt andra hållet så jag går tre meter, sen cyklar jag resten av vägen. Skulle jag gå hela vägen från matöppet till mig med cykel för att jag inte har lyse?
  Man ser ALDRIG poliser i Höllviken och när man för en gångs skull ser en polisbil stannar dem två ungdommar för att dem inte har lyse på cyklarna! Herregud, fånga killen i vit volvo som förföljer folk i höllviken-ljungen, kolla uteställen där folk bråkar eller var runtom studentfester om det skulle vara så att någon är jättefull och går hem själv. Cykellyse är väll det minsta problemet fastän jag vet att flest folk dör i trafiken. Men om den otända lampan kan få mig att inte synas för våldtäktsmän och mördare så behåller jag den hellre släkt och tar risken att bli påkörd.
 Så nu måste jag oroa mig över polisen om dem skulle vända om och se att jag cyklar utan lyse iallafall, en till sak att tänka på bland äckliga bilar, läskiga gubbar, spindlar eller konstíga ljud runt omkring. Freaking poliser.

Ännu ett av mina aggroutbrott när man inte har föräldrar att vara arga på eller en syster att bråka med.
Btw så har min syster varit på två arbetsintervjuer och fått båda jobben, där kan jag inte vara bitter. Jag är jätteglad för din skull Barbie men jag sa det direkt till mamma. Inte konstigt när man är snygg och grym. Nu ska jag sova. Imorgon ska jag till m&m och sen ska Elo sova hos mig :)

puss och godnatt jag kommer få ig i foto.

Bohemiaaa

Jag håller på att uploada bilder på facebook - bohemiska CourtneyLove bilder på mig och Elo. 
Brw är Elo punk, eller hon vill tro det och eter min udnerbara video från Spanien.
Nu ska vi äta spaghetti och köttfärs innan Elin får ett aggressivt ryck och innan våra vänner anmäler saknade :)

Bra liv -  hejdå!

RSS 2.0