God save me.

Jag har en nyhet, en stor grej har hänt.
Det är en bra och rolig sak. Men inte för mig.

Min syster aka Bruttan eller som dem flesta kallar henne för : Mimmi, ( min släkt från Sjöbo sägger MImmi, alltså betonar det första m:et och i:et väldigt mycket, IALLAFALL kom till saken tänker du nu, ja men vafan det var inte jag som tvingade dig gå in och läsa min blogg!!
Men nu är det iallafall så att min systers kompis, och en gammal bekant till mig skulle man kunna Henrik Dillman bor i London och jobbar som bartender, han bor i en lägenhet där med en annan bekant till min syster, Elin heter hon. Och nu fanns det iallafall ett ledigt rum på den stora ön med fula invånare, så den 16e maj - samma dag som jag och mina peeps åker till spanien - då åker min bästaste syster till den förbannade ön, Ön med fula människor men alldelles för snygga skor.
Jag är glad för din skull Mimmo, jag försöker hårt att inte låta sarkastisk eller ironisk och du vet hur svårt det är för mig, men du kommer inte få något problem med att skaffa jobb a slize like you, you'll get sosialized. Men lova mig att komma hem, inte allt för ofta mot din egen vilja. Men bli inte en allt för snygg så du måste bo där för evigt och gifter dig och skaffar barn med snea tänder och konstig dialekt, glöm inte vår resa till USA, för stannar du där ger du mig inget mer val än att göra min drömhippie-buss till en undervattensbåt/buss och simma över med den till London och hämta ditt sorry as.

Så är det iallafall. London callingade och min syster råkade svara, jävla britter. Jag är så jävla bitter,
Imorgon är det valborg, yippie ki jeaj. Jag är en tjejj.
Jag är grym på rimm, jag är inne i ett stimm!!

Jag har en sne lugg

Idag har jag inga strumpbyxor eller tights på mig.
Idag ska vi vara utomhus på gympan första gången detta året.
Vi ska spela fotboll och jag ska bara ha shorts på mig.
Jag har ingen foundtation på mig, det hade jag inte igår heller.
Därför kan jag sitta i solen och sola och få färg :)
eller iallafall lite fräknar och röda kinder kanske?

Om två dagar är det valborg. 

Vi har inga läxor denna veckan.
Rättare sagt, vi hade ett engelska arbete till imorgonMEN det blev inställt eftresom treorna har nationella idag. Ingen i vår klass hade ens börjat på det och igår sa Rebecka att vi inte skulle ha det! Jag lovar dig, ibland finns det verkligen någon kraft i världen som gör att allting löser sig så jävla bra.
Vilken underbar vecka detta har vartit. Hitintills. Peppar peppar ta i trä.

Ja, nu ska vi diskussa some shit säger Evs, om vårt arbete om U.S.A   U.S.A   U.S.A !! 
man kan säga att vi är som mina favvolåt 'kids in america'




Och du måns zellmerlöv? ska vi ha ett bamsepartaj!

Du kan säga precis vad som helst.
Åka bil. Träna på gymmet. Ha prov eller bara gå i skolan. Vara utelåst. Åka karuseller. Äta julmat.

Inget är värre än att sätta på sig en bamsekostym som för övrigt är 40 grader varm och som du inte kan se ut ur och sen gå omkring i Malmöstad och krama barn och omogna vuxna hela dagen i stekande sol när du är så fruktansvärt underbart bakfull. Och det var jag. När man börjar dricka vin klockan tolv på kvällen och sen vet att du ska upp klockan sex på morgonen dagen efter så finns den där rösten som säger "vad faaan håller du på med? Serre, gå och lägg dig vafan", men ju mer vin du sen dricker ju lägre pratar den dära rösten och ju mer hör du rösterna runt omkring som har kul och ber dig dansa, dricka mer och bara partaya. Så det var det jag gjorde.
tills klockan halv fem.

Fem timmar senare var där miljoner barn som var sååå glada över att se Bamse mitt ute på stan. Om dem bara visste hur jag mådde därinne, en bakfull dag av ska du krama bamse?, är det okej om vi tar foto :D? och ser du bamsen dansar! och blablabla
Bara ännu en anledning till varför jag hatar barn. och deras föräldrar.
Vad hände med att respektera bakfulla ungdommar? Vi tvingas ju resa oss från bussen då det kommer en gammal tant som måste sitta ner för hon har ju SÅ ont i sin stackars höft.
MEN 400 kr rikare, iallafall på HM :)

Och flera goda nyheter när jag kom hem till Hölle, jag somnade direkt och sen väckte min kära syster mig till tonerna av Håkan Hellström och doften av kroketter och kycklingfilé. Sen såg vi film hela kvällen. tankarna på vin och att gå ut fanns där, men tröttheten tog över oss båda.
Min bästa vän Vicky har också haft en lyckad helg med lite för mycket alkohol, men ännu är vi unga och dumma så snälla döm inte meeeej, jag vessar pennan.

Ja, alla låtar från treornas slutmusikal finns kvar i huvudet, och replikerna drömmer jag om varje natt. Men så underbart bra den var, men jag hoppas och tror att vi kan slå den!!

På torsdag är det el valborgo :) Och Vicky kanske ska komma upp till mig I B-town och så får vi se vart det bär, Helsingör maybe? Men lite mindre kundvagnar och arga danskar denna gången kanske.
Egentligen gick jag in för att sätta på ny musik så jag kan fortsätta sola men nu har solen nästan gått i moln och jag har inte fått kraft att sätta på någon bra musik än. That's lazyness for you.

Peace out ma mään


en drinkmeer eller mindre?


Det är ett eller sju stepp värre än sallongberusad.
Jag är full.
Jag har druckigt vin, cider och det som utlöste det hela. Tequila!
Min syster kom till oc h dem påen låt om tequila som gick ungefär såhär;
Tequila tequila tequila hihihaaaha.
valborg nästa va, helsingör, öl och mycket ljust kiss väntae,
ungdommar blir som fullast på valborg. det ärbevisat
 jag bevisade det, jag sa ju att gud misstog sigf


alice and her wonderland gives me the creeps













Gud som haver, barnen kär? barn av vår tid?

Jag har regelbundet ätit på chokladbitar och lagt tillbaka dem halva för alla är äckliga.
När man äter äckliga saker, när man ser dåligt stylade människor när man ser halvdåliga randoms bli kända då tänker man, FAN det där kan t.o.m jag göra bättre. Och det kan jag. tro mig för helvete.
speaking of tro. jag tror att denna veckan har nån jävel däruppe försökt få mig omvänd!
 Varje gång en klocka har slagit 22.22 eller 11.11 har jag som vanligt önskat mig något men nu har grejerna börjat gå i uppfyllelse, det kanske inte är något kristet men Gud måste ligga bakom det..han försöker liksom fjäska för att få min tro.
Sen när det är halvvunnet då gör han så att på teatern får jag spela "en djupt troende person som tror att gud är där och kommer lösa våra problem" Han sänder tecken all over the place, så jag får testa på lite hur det skulle vara att verkligen TRO på honom. (fast han förtjänar ingen stor första bokstav än faktiskt..) Sen gör han att mitt kort blir stulet. vilket leder till att jag inte har några pengar.. vilket leder till att jag inte kan köpa alkohol, vilket leder till att jag inte ska kunna festa och bli full och göra underbara misstag och dagen efter vara borta i skolan och få dåliga betyg
Men think again gud! Jag festar ändå, med eller utan alkohol! Nu råkade det bli så att vi hamnade på ett ställe med frittfram att ta öl och cider på onsdagen och jag fortsatte att motarbeta honom när Elin och Rebecka sen kom hem till oss på torsdagen och påstod att det var fest, jag sminkade mig direkt och begav mig dit, men nej.. det blev inte så mycket så jag tog Saras livsfarliga cykel med handbromsar och kunde somna relativt sent och tidigt. tidigt.

Är detta ett tecken från någon spiritual vägvisining till att jag ska ändra min livsstil?
Det kan inte stämma..herregud varför skulle det då finnas en strippstång på CC?
man ska inte häda, men att dansa sexigt vid en stång en onsdagskväll har väl aldrig skadat..

så gud, 1-0
jag är oslagbar.

sexiness is power.

Jag vill ha bruna ben och höga klackar.
Jag vill ha en kort klänning och känna mig snyggast i stan.
Jag vill ha en fräkning näsa och sotiga ögon.

Jag vill att en het kille ska kyssa mig på halsen.
Jag vill känna mina släta ben mot ett varmt lakan.
Jag vill snubbla hem klockan fyra på natten när fåglarna kvittrar.

Jag vill fylla år och att allt ska handla om mig.
Att folk ska hålla tal som jag kommer ihåg.

We don't need no education. Den låten gjordes av en anledning och nu är det fantamej dags att ta tag i det! jag hatar långa rubriker så fruktansvärt mycket.

Man tycker ju det.
Att det är påsklov.
Hence, vi borde inte behöva plugga.
Men här sitter vi, och oroar oss över nationella
när det är fucking påskafton och det vi borde tänka på
är vad vi ska få i påskägget eller kanske att nu har du ätit
liite för mycket.
men inte plugg, för allt i världen.

Var fan är livet påväg undrar man
aa det undrar man..
Min underbara vän elin sa, eller skrev till mig:
att det kvittar med betyg och att plugga,
för i slutändan är det personlighet och utstrålning
som räknas, och vi ska ändå bli rockstjärnor!

tack elin, tack. du förgyllde denna påskafton
med tankarna bakom "det löser sig-filosofin"


                                 .detta är legenden elo.  ♥
elo tabaconfall.


Btw elin, så borde vi åka ut till företag och skolor och pitcha den filosofin till folk. Det skulle bli en skandal, men en bra skandal som det här med noschool-grejen. Are you with me? Du kan vara den som kom på iden och prata och du vet jag står ju bara brevid och ser snygg ut som en väderflicka ungefär.

godis väntar, påsken är här.
fortfarande inte kär.. men hungrig är jag!


och här står du och här står jag.



Hej monika!
Det är väldigt varmt om man ligger i dörröppningen så dörren skyddar från vinden.
Men ligger man ute i trädgården blåser det för mycket. Då fryser man, annars blir det för varmt och då måste man gå in.
Därför sitter jag just nu inne,  inne hemma på mitt rum. På en fredag. Oh yes.

Igår var jag hos panda med john, victor och andy och rökte och drack kaffe och öl. Jag drack dock varken öl eller rökte. Däremot åt vi konstiga pinnar, hårda brödpinnar typ. Och så hade victor med sig sin gitarr, så vi fick hela den här sommar på stranden med gitarr i handen-känslan. Utan att ens vara på stranden. Tänk vad man kan åstadkomma med fyra vänner och en gitarr.
och bördpinnar.

Idag har jag varken vänner, en gitarr eller brödpinnar. Mamma och pappa är dock här, och Mimmi har en vänstervriden gitarr, och så åt jag choklad för en stund sen. Så jag mår väl relativt bra. Allting är relativt.
Vid tolv åkte vi ifrån Amanda och cyklade hem till John, inte så lätt med tre killar en tjej, en gitarr som absolut inte får komma till skada och bara tre cyklar var två av dem hade punka. Men vi lyckades ta oss fram och sen badade vi framtills två i johns jacuzzi. Jag somnade typ men vi hade oerhört seriösa samtal om Micheal Jackson, dinosaurier, hajar och andra världskriget. Några av anledningarna kanske till varför jag somande?

Idag ska jag plugga. Jag SKA, skriva det dära om praktikplatserna och kanske börja lite med den jävla träningsdagboken, shit vilken fredag jag har framför mig. så är det när en bff är i thailand och absolut inte pluggar (hoppas jag!) och den andra spenderar en helg med sin sputnik.
Då blir det såhär.
När man inte är kär.

Rimma däremåt är något som jag kan,
eller nej egentligen inte.

these heroes and thieves at my door, I can't seem to tell them apart anymore.

jo, där rimmade jag visst!

sommar.

Det är sommar när fåglarna kvittrar. Det är sommar när dina ben inte längre är kritvita. det är sommra när jag börjar få fräknar. det är sommar när jag inte ens behöver ha en jeanskappa på mig. det är sommar när majoriteten av alla blir blondblekta. det är sommar när tomas ledins utjatade låtar spelas på P3. Det är sommar när streck till och med börjar synas på bikiniöverdelen där uppe. Det är sommar när ögonen blir blåa som havet i solen. när man kan grilla. ölen blir varm i solen. när det är ljust till ett på natten och det blir ljust vid fyra igen.

Men när flugorna fastnar på läpparna när man cyklar, då är det absolut sommar.

.the same mistakes my sweet Marie.

Were we still kissing when you knew that we were through,  were we still holding hands when you began to see us from another point of view?

Kyssar förändrar allting på en minut, man gör någon annan avundsjuk, man blir pirrig i kroppen samtidigt som man kysser någon av fel anledning. Fast jag tror att alla kyssar betyder något. Förutom den dära Robin. Det var bara för att jag inte hade något bättre för mig. Och så snurrade det i min skalle.
Det gjorde det i lördags också, jag hade en väldigt udda klänning som min syster sytt - som jag tackar Madonna (min Gud) för, annars hade jag fått gå naken på festen. Inte kul. Jessica fyllde ju arton på tisdagen så hon hade ett riktigt bamsekalas med folk runtom i Sverige, fast Lollo kan faktiskt finska också. Så en annan del av Norden gick in i partyt.

Dansgolvet var inte tomt sen vi kom in i lokalen vid nio, klockan fyra fick jag inta golvet med ett liggunderlag och en tröja som båda två snabbt togs ifrån mig, men jag tillgodohöll med mackor med räkost. Som Amanda fick i huvudet när jag blev för trött och inte längre kände mig hungrig. Men bara en macka, ingen räkost som tur var. Jag tror att ´jag skriver för obegriplikt för mitt eget bästa. Det känns som om jag har rosa tugummi i huvudet,.
jag hade hellre haft rosa helikoptrar i magen, som timmarna innan lördagspartyt började.

En grön och blå gubbe snurrar, det betyder att jag loggar in på msn. Men det finns inte längre en superman som skriver så det pirrar i magen, det är pga mig, det var för det bästa. För efter ett tag slutar det alltid pirra, är det bara så på mig?
För runtomkring så kysser folk varandra, ligger i varandras knän och åker taxin tillsammans. Jag är full och ligger på hård mark så mina ben får blåmärken. Jag har nog alltid varit den typen.
Samma sak som att jag bara kysser folk ett antal gånger, ligger i knän och går hem med en människa ett antal gånger, sen är det över. Innan det ens har börjat.
Och då är det någonannan som ligger i knät på den som man brukade få ett hej av efter att dem blågröna gubbarna slutat snurra.

Jag har lyssnat på poppig, snurrig musik av artister med dålig engelska idag. Men jag och Elin kom fram till att det är mysigt med dålig engelska, iallafall på svensk pop. Jag tvingade till och med mig ut idag, det var mysigt den första minuten, dem 19 andra tvingade jag bara mig själv att ligga kvar trots att det blåste underbart kallt.
Inomhus blåser det aldrig, det är jag så tacksam över. också över det faktum att mimmi har Fjorton suger på sin rosa hårddisk. Och att det finns glass och frysta annanasbitar i frysen.
Plusar man allt det blir det en underbart bra måndagseftermiddag!

Vem kysste Elin bakom ryggen på Marie?
all svensk pop handlar om kyssar.
och det är inte ens på dålig engelska.

RSS 2.0