New york I love you. But you're bringing me down.

En underbar låt.
en annan underbar låt är A thousand miles

Fan i helvete. jag är så arg och jag saknar.
Mimmi.

Jag hatar också att vara ifrån dig hela tiden. Jag hinner inte med mitt liv.
Den viktigaste i mitt liv, min underbara syster. Och jag känner mig som världens sämsta syster.
Du behöver mig och jag väljer hellre att gå på en jävla b-fest än att vara med dig.
Förlåt.

I still need you and I still miss you.

Jag hoppas verkligen att vi kan vara bara du och jag i helgen.
Och att jag hittar en vinterkappa.
Men mest hoppas jag det första :)

I lördags när jag åkte tåget hem satt jag brevid en man i ungefär 40års åldern. Jag gissar på 44.
Han satt och nynna. Han hade en lapp i knäet och en penna i handen. Så när han nynnat en liten stund antecknade han något. Jag försökte titta lite diskret på ett snyggt sätt på den lilla lappen. Men jag ser ju som en zedåligt :(
Men jag tror han skrev en låt!

Jag fick en liten dagdröm om att jag skulle fråga om han var låtskrivare och så skulle han fråga mig och jag skulle berätta att jag gick en musikalutblidning och han skulle be mig sjunga en av mina låtar och jag skulle bli känd och få sjunga tillsammans med Bono kanske? <3

I söndags kände jag mig väldigt extra rockig, så jag lyssnade på U2s hela videodvd som jag har. Världsbäst
Sen sminkade jag mig lite halvschletet och klädde mig lite rutigt och randigt. Sen gick jag på middag hos min mormor och morfar :) Det var tre tummar upp på det, vilket är ganska mycket med tanke på att man bara har två. :D
eller ja förutom vissa som är missbildade.

Men det här är annie som signar ut från en annan del av Båstad :)
puss delfi?

Tro och tvivel.

Två stora koppar med vatten.
Sen gick jag och la mig, vaknade fem timmar senare.
Drack fyra glas vatten. Morgondagen var det värt det?

Men jag ångrar aldrig någonting, det gör jag i hemlighet. fast jag försöker låta bli.
Det var fest hos Emil, han fyllde 17 underbara år och det firade vi såklart.
En mycket seriös förfest med Elin, Evs, Lollo och Emelie. Antingen är det fel på samhället eller oss.
Samhället.. det måste vara samhället.

En lång resa hem. när jag satt på tåget funderade jag över att skriva en bok. Om alla olika människor som fanns där i vagnen jag åkte i. Vem dem är, vart dem ska..varför ska dem dit?
För mig var det bara en vanlig lördagsresa hemåt till kalla Malmö.
När jag satt på bussen tittade jag ner på biltaken, det var fullt av snö på dem. Jag ville bara sträcka ut min hand och känna på snön, men rutan var ivägen. Det var nog tur, annars hade det varit för kallt.
Det är så kallt nu, jag längtar till maj. Maj var en underbar månad.

Det mest drastiska som har hänt i mitt liv just nu är väl att min syster och hennes pojkvän har gjort slut.
Det är egentligen inte något som har hänt mig, men runt mig. Det är ungefär som den där låten med Metallica, sad but true. Men jag tror att allting händer av en anledning, att det har en mening. Så antagligen var det meningen att dem skulle göra slut.
Jag blir så arg på människor som mig.

'Fan jag spillde precis rödbetor över min nya klänning..'
-Allt händer av en anledning!
'(håll käften)'

För ett år sen:
Var blond.
Bodde jag med Karin.
Var Abbes en del av vardagen.
Var jag 16.
Ägnade jag lektionerna åt att skriva på mina händer.
Festade jag med måtta.

Nu:
Är jag brunhårig.
Går Karin inte längre i vår klass.
Har jag inte råd att äta ute.
Är jag 17.
händer väll inget speciellt.
Är bakfylla min vardag.

Fan man kanske skulle bli blond igen?
fast jag vet att det inte är lösningen.

Egentligen är du inte kär i mig och egentligen är det okej med mig
för jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid.


och jag saknar mina glasögon.




Händ liv.

Ingenting, ingenting i min kalender idag, inga följd med krav.

Veronica en helt vanlg onsdag.
Jag är uttråkad.
Jag sitter i ett kök med Elin, min vän Elin.
Hon håller på att göra varm choklad till mig :)
Vi skulle egentligen ha grädde till men den gick ut för några dagar sen.
Ungefär såhär intressant är mitt liv nu.

Vi vill hitta på någonting roligt fast vi är panka, jag och min vän Elin.
Elin föreslog att vi skulle söka på "roligt" på Google, men jag kände väll att det var lite väl extremt. But desperete needs causes for desperete actions som man säger.
Jag är så trött på att vakna, sminka mig och ta på mig den jävla blommiga kläningen som vi måste ha till vår föreställning, dag ut och dag in. Jag känner snart mig som hon i Fucking Åmål !!
Nu är varm chokladen klar :)

Jag måste säga att jag tycker synd om dig som läser denna blogg för just nu är den sååå ointressant, men den speglar bara mitt liv, jag vill träffa nya roliga männiksor. Jag vill ha spänning. Jag vill äta något jävligt gott, jag vill se på Die Hard, jag vill ha pengar, jag vill köpa nya kläder, jag vill gå på en rolig fest, jag vill åka utomlands, jag vill bli känd.

Vad jag inte vill är så mycket mindre, men det är ändå dem sakerna som finns här.
En kul rolig sak är att mina bästa vänner Vicky & Henric ska ha gemensam 18års fest och jag ska hålla ett fett jävla tal, :D
Elin sjöng just en sång till mig, om lite saker. livet typ.

Men annars? Synd att klaga



Säg att imorgon blir en bättre dag.

Mickis 18års fest!

I fredags betsämde jag mig efter mycket härlig förrvirring att stanna i Båstad :) Mickis var nämligen hos Lollo, Elin och Rebecka när dem hade halloweenfest och bjöd då en hel del människor till hennes 18 års fest :) Including moi.
Men söta mamma ville ju såklart att jag skulle hem och eftersom det var maskerad och jag inte visste riktigt vad jag skulle vara så var jag osäker på om jag skulle gå + att jag är pankheten själv.

Men efter frukosten blev jag övertalad så efter en lååång stund på skolans utklädnands vind och många förslag från Steffi bestämde vi att jag skulle vara Jesus, can I get a amen?!
så efter skolan åkte jag hem och var ointressant, sov, packade och lagade mat. Jag sov inte packad utan sov och sen packade jag..det andra kommer längre fram. 
Vid sju gick jag hemifrån och mötte Steffi och Evs och en liten kattunge som Steffi döpt till Chanel :) Oturligt nog fick jag hålla den en stund vilket inte var så  lyckat eftersom jag är sämst på att hålla djur, jag vill väl men på en jävla vänster slutar det alltid i katastrof..
Efter en lång stund kom vi äntligen fram till Lollo där vi skulle göra oss i ordning :) Efter en stund kom  Rebecka som redan var färdig och vacker som en dag i hennes prinsess-outfit. Hon hade lockat hela sitt långa fina röda hår, nejnej jag är inte avundjuk! Jag å andra sidan var tvungen att försöka worka mittbena, naturligt smink (och jag vet att jesus antagligen inte sminkade sig men om du tror att jag skulle gå till en fest utan smink tror du väldigt fel), vit särk och ett par stora ballongshorts, sandaler och ett stort kors runt halsen.
Evs var sexig 20talist och Klara var emo haha!
Klockan nio hämtade Simon oss och körde fyra laddade tjejer till Hovbacka :D Där hade väll inte kommit i gång så mycket men jag hade mycket kul ändå! Och alla var väldig väl utklädda, Mickis var fe, Titti, Stina och någon mer var power puff pinglorna, Nelly var pirat, Emil Strand var bög men allra bäst var Hanna, hon var Alice i Underlandet och hade sytt hela sin kostym själv :D Jävligt grym!

Mycket rolig kväll! Ungefär precis innan vi skulle hoppa in i taxin slutar jag väl minnas och klockan fem vaknade jag hemma hos Evs och Klara med en sko och kände att det nog var dax för mig att gå de 200 meterna hem till min egen säng, liksom min briljanta ide´ att gå hem utan skor i regnet ringde jag också  Jessica och väckte henne vi sex-tiden.
Som tur var var hon lika glad som vanligt och jag hoppas hon uppskattade mitt samtal (;
Vid sju efter att ha ducschat och druckit lite vatten gick jag och la mig. Amanda väckte mig först vid halv elva och ville fika, det gick väll sådär eftersom jag befann mig i fel ort, sen ringde mamma en timme senare och skulle höra hur jag mådde. "jodå, allting är bra" förutom att jag har världens bakfylla och en fruktansvärd huvudvärk. "men aa, jag kommer hem vid fem ungefär."

Även fast dagarna efter inte alltid är de roligaste så får man offra sig och bara känna att livet är fan en fest. Iallafall om man går på apelryd, sköna gröna apelryd :) Jag ångrar inte att jag gick :) Palla ångra saker, nej. Fast det gör vi alla ändå. Lite "annie försöker vara smart-lovord" från min sida.

Är det såhär det känns att va lycklig, det är inga problem.,


Silly

Hej glada fiskar!
Denna underbara dag ska jag tillägna min blogg åt min bff och snygga kompis Victoria aka Junk the drunk, smeknamnet pratar väl för sig själv! 
I sjuan kom en söt liten råttfärgad flicka in i klassrummet, folk sa att hon hette victoria och var från stockholm.
Mitt första intryck av henne var när henke tappade dragster (för alla som inte vet så är det myckte goda lackritsgodis) på marken, flickan tog upp godisen och sa lite skit rensar magen!
Jo, hela högstadiet umgicks vi konstant och det bstod väll av, Burger king-mat, "how to lose a guy in ten days" och sansansarasan !! genom skolans korridorer. Men efter sommarlovet började Vicky på Procivitas och jag åkte till Båstad och började på Apelryd! Men fuck that. Inget kommer emellan oss och vi är Silly and Billy for life. 
För en månad sen klagade Vicky på mig för att jag är sämst på att blogga och gör det allt för sällan. Men vad säger du nu vavava?  Nej juste!
På fredag SKA jag hem, inget jävla alternativ. 
För lördag ska jag träffa vicky som jag inte gjort på två veckor :( Miss her like daim. 
Denna veckan har vi APU, såå soft. Men jag bor ju själv nu och jag saknar min rummis Jessilove <3
Rebecka Thelaus sitter och smygläser min blogg men jag SER dig!! 
Jo, annars? Bonde söker fru suger men Filippa Bark är bra! filippa är mitt mellannamn :)
Onödig fakta, nu börjar det gå utför i bloggen så.
Puss och kram, skjut en banan.

Det började bra.

Det började bra.

Nej men seriöst jag ska inte festa ikväll.
-fan varför inte?
Nej, jag känner inte för det. Sen har jag inget att ha på mig.
-fan snälla?

några timmar går.

Åh, gud vad sugen jag blev på att festa när jag hörde den låten.
-ja det är från veras partyskiva, som hon gjort till mimmi.
okej jag sminkar mig sen får jag se om jag går..

Tro mig hon gick och jag tror inte hon ångra sig.!
Jag duchade, sen sminkade vi oss..gjorde vi håren. You know, girlstuff.
Och efter några samtal för partyvärdarna kom vi på vad vi skulle vara, djungeltjejer som blivit dödade av tigrar btw, åkte vi till Elin, Rebecka och Lollo :) Som vanligt var vi först. jag och lollo gick en runda..bambambam.
Alla var dödligt snygga! Så vi tog några drinkar..Il3or kom, sen kom Il2orna, fler musikalare.. några tme2or och bam, we had ourselfs a party!
Vi dansade, till The Ark somfan :) Sen gick vi upp, du vet..gick på toaletten med Elin, pratade med Jessica och Christian. Sen drack jag och Lollo lite mer. När vi skulle gå ner..well. Där var ett helt jävla hav av människor. HELT SJUKT.
Så jag gick runt och hälsade och sen eftersom Lollo inte ville vara otrevlig och slänga ut folk pekade hon och jag slängde.

Vi hade ett mycket roligt samtal med Amanda och Tilda..sen spårade allting ut. Lollo och Elin blev stora ovänner och dem tog till fysisk våld. Hör och häpna jag grät, svårt att tro om mig? jag vet!
Sen ja, vi bestämde oss för att gå hem, lägligti som bestämt.halv två.
Jag åt fläskpankaka på toaletten och höll Jessica sällskap när hon tog bort sminket och borstade tänderna :)

Dagen efter var det som sagt GBG, men det kan vi ta en annan dag. Kortfattat.
Dans. Kinamat. Elins kompisar. Spårvagnar. Sunkigt cafe´, en fyllegubbe. FAME på Balettakademin och mycket buss. Och då snackar vi mycket.


Fem dagar, lite sömn.

jag blev ett måndagsbarn. hoppas på att hela livet blir en helg...


.Mitt liv är en klocka.

11.43 
klockan är. 
11.43
och jag känner för att skriva sådär.
konstigt.
SItter i matsalen, så himla soft dag. Tja mannen vad händish? Ursäkta fick en liten Stockholm Boggie-kick. 
Vaknade i en bra tid, så äntligen hann jag göra mig i ordning! Sen hade vi inget foto :D För Victorija är utomlands. Bastard..
Så jag, Elin, Steffi och Emil satt och planerade kvällen Halloween-fest hos Elin, Rebecka och Lollo! Sen har vi precis haft scenografi där vi fick gå upp på vinden och hitta kläder till ikväll för Mole är Moleicious :D
Det gjorde vi typ i en halvtimme så nu har vi suttit i matsalen och fördrivit vår tid. 

och imorgon... ÅKER VI TILL GÖTEBORG !! Alla musikalklasser ska dit, åka buss i två timmar (kul när man är bakfull) och sen åka runt och kolla på musikalskolor och äta, mysa och sen ska vi se fame :) Det ska bli en underbar dag. Jg känner de på mig. Förra året var underbart, och jag slår vad om att allting blir roligare för varje år som går. Aight?

Halloween är underbart, party ikv. Lite smakprov på vad folk ska vara:
Elin- Balettsansös.
Lollo- Familjen Adams mamman typ.
Sara- Skelett.
Emelie-Brud.

Dem andra får man se ikv ;) Och inte nog med feta utklädnader.. eftersom det är Halloween måste alla på något sätt vara DÖD, mohahaha! 

Jag behöver ingen hejdåhälsning så.

RSS 2.0