Jag är kär i en ängel.




"Livet förändras var jag än går och det kommer kanske inte alltid va vi tvååå"

Jag har varit på en enda festival men fyfan vad jag älskar det, det känns som att jag passar in där. Bland konstiga människor med konstiga grejer på huvudet och med roliga texter på tröjorna, bra musik som egentligen inte betyder mer än allt som våra liv handlar om, dansandes med en varm och avslagen öl och sen lägga sig och sova i skuggan för tältet är äckligt varmt och det ända du kan svalka dig med är mer alkohol.
Jag längtar till att åka från skiten till ett ställe där folk inte dömmer en för att man trillar, reser  sig och sen trillar en sådär fem gånger till. Där ingen bryr sig om det ligger en kille naken i en gyttjepöl, där allt detta är en del av vardagen och folket som är där har rest 325 mil för att hitta ett ställe där folk skiter i och älskar dig på samma gång.

Jag vill stå bland hundratals människor och svamla fram en text som du skrivit ner i din dagbok så många gånger att du knappt kan minnas ordningen på orden för allting är för stort för att ta in,
det saknar jag.
jag saknar att första kvällen ta sönder sina favoritsolglasögon, som jag bestämde mig för att ha hela festivalen, åkandes i en kundvagn ingen anning om vart. Sen tejpa ihop dem till ett par glasögon och känna mig som om jag var en del av Niccokick.
att ligga på en refug och en äta pizza i natten med bilar som åker i 120 en meter ifrån dig utan att tänka på vad som skulle kunna hända.
jag saknar att ett dansk helt naturligt gav mig ett par freakiga 80tals tights och sen springa och gömma mig för att han inte ska ta tillbaka dem.
jag saknar att dansa på stenar, göra en spagathandvolt i tron om att jag fortfarande kan det fastän jag inte gjort det på 5 år, prata med en bitter hundägare.
gömma mig för securitas och vakter, träffa en kille som påstod sig vara öländning och kock?
ligga i gräset på en jose' gonsales konsert och ha den dära "high on life"-känslan.
äta samma frukost bestående av mackor med räksallad, vindruvor och en cola och hela tiden vara 20 kr från pankhet.

det är bara en liten liten del av de fyra bästa dagarna i mitt 17åriga liv.
min första festival, aldrig den sista.


Ett svartochvitt örhänge kan försvinna om man inte passar sig.

anniesaknarsnabrillor



Det är onsdagkväll här i B-town och samma frågar ställs som vanligt, blir det fest har v dricka och vart fan ska vi vara?
Ja, detta är vad andra folk brukar kalla ilandsproblem, jag skulle väl vilja säga att det är vår vardag hur sorligt och patetiskt det än låter. Så ser mitt liv ut i denna minut.

Vår klass har tagit oss an svårare och seriösare och för att överdriva ser jag oss som framtida stjärnor! Jag är väldigt opptimistisk idag vilket är ovanligt för mig och är en lite mysig men konstig känsla att ha inom sig, egentligen känner jag mig ganska tom på ord och har egentligen inget att förmedla, så är det när ens humör inte vet om det ska gå uppåt eller nerför trappan.
Vad jag vet är att jag måste ducsha, och vad jag vet är att det var fest i onsdags.
Malin i tme2 fyllde arton och hennes kära roomates fixade överrasskningsfest, vi hann tyvärr inte med att överraska men fest blev det ändå! :) Och ny klänning och röda skor för det var cocktail tema vilket bör tas på allvar för allt i världen! Så många pojkar hade hatt och slips vilket har den fördelen att om man är lite full och kärleksfull kan dra i slipsen för att få en killa att råka pussa en lite tönt som på film, och så kan man ta hatten och sätta den på sitt huvud så får man lite festivalkänsla på det hela också :) Inte helt fel.

Detta inlägget var en del av en lustig människas liv,
hejdå. Mimmi såhär går det om man tvingas skriva utan inspiration.

Jag vill vara pirat. och ha tillbaka mina svarta solglasögon som numera är sönder och blir ligandes i en låda..

Kissed you goodbye at the airport..

Det är äntligen fredag och jag sitter hemma i Hölle med mamma tassandes i köket, ja ho n tassar väl inte direkt men hon går lite mysigt i sina nya morgonskor :)
Jag lyssnar på Billythevision och mår bra till deras musik, dålig engelska men underbara texter.
Youtube Billy the vision nightmares från sommaren 2007 då jag och Amandorna var och såg dem live i Malmö, jag hade bara hört ett par låtar då och dem hade bara gjort ett par låtar för dem var inte så kända.
Jag brukar skryta med det att jag har sett dem innan deras storhetstid :)
Då kommer alltid Lollo med samma mening Jag har sett MIcheal Jackson live!! Då blir jag mycket avundsjuk även om jag hört det innnan och försöker spela lite oberörd men då säger hon Och min pappa har sett Bob Marley live och David Bowie live två gånger!! Och dåå blir jag avundsjuka.

Jag har skrivit en såndär lista över allting jag vill ha gjort innan jag dör och på den står det lite saker som:
Att se David Bowie live
och nu minns jag inte mer..

Jag har ganska dåligt minne tror jag, men jag kanske är destu bättre på andra saker vem vet?
Jag kom att tänka på en sak idag på vägen hem och jag hoppas att det är någon som läser detta som kan svara.
Om en som är stumm tycker något är jättejätteroligt .. skrattar dem då? Eller skrattar dem liksom utan ljud eller bara ler jättemycket?   Please get back to me.

Hemvägen usch ja, den var hektiskt. Jag är inte typen som använder ord som hektiskt men i detta fallet behövs det faktiskt! Det började med att när vi gick till matsalen och precis skulle sätta oss ner och äta så ringer Saras mobil och Lotta säger att den bussen som brukar gå halv ett är inställd så "det går bara en buss nu! SPRING!" Så vi tog våra grejer i en hög och kutade till bussen som vi precis hann med! Sen skulle inte tåget gå förens om en timma så men vi trycket biljetter direkt och just då kommer det ett försenat tåg som går till Malmö så vi springer och tar våra grejer och jag, Sara och Jessica hinner precis med det också! Direkt på tåget tog Sara upp gitarren och började spela och vi blev direkt lite lugnare, men i Malmö fick jag stressa igen till buss 150an, den hoppade jag på och var påväg till god knows where, som tur var ringde mamma och min söta familj kom och hämtade mig i Vellinge :)

Så körde vi direkt till Skurups flygplats för att lämna Mimmi, därför passade  Billys underbara låttext in här också tyckte jag. Såå himla skönt att jag hann träffa Bruttan iallafall en liten stund, det gör så mycket för hon åker till el Stockholmo nu så vi ses inte förens nästa helg sen :/ Det känns så fel när man plockar undan maten och sätter in det i diskmaskinen och det bara finns tre tallrikar, tre gafflar, tre knivar..
Men nästa fredag eller söndag eller vad det blir ska vi kolla på världens bästa bok som blir till film "I TAKET LYSER STJÄRNORNA" (shit den meningen hade nog inte mycket grammatsika rätt men fuck it. Deta är min blogg och jag skriver vad jag vill och hur jag vill :)

Men nu har du säkert tröttnat på att läsa och jag har tröttnat på att skriva
så puss och kram!
och inte för att jag kollar men Laila borde vinna Let's dance asså inte för att jag kollar!!


Popcorn - fast du äter dem inte.

Utanför mitt fönster smäller raketer, tre veckor försent. Det låter lite som popcorn - tänk vad mysigt med vita popcorn som flyger omkring i luften. Håkan Hellström är eln poppare och jag är ett poppcornskärna som vill smälla.
På teven rappar Timbuktu och min syster är rädd att han inte ska få luft.

Det är P3 galan på kanal 1och den är bra, det är bra människor som uppträder och får pris. Håkan fick guldmicken och det är typ det bästa priset så det var bra. För Håkan är precis som Romeo.
Jag har på mig röda glasögon och en grön och svart leopardmönstrad sjal som egentligen tillhör en klänning, runt huvudet har jag iallafall den sjalen, mest för att jag är uttråkad.

Lördag klockan 22.30 och nu börjar kvällen
hejdå.


thank god it's friday.

Idag mår jag bra, bra mycket bättre än jag gjorde igår. men dagen innan igår mådde jag också relativt. För du vet? Allting är relativt - det är livets filosofi !
10 min senare..
jag hinner ju inte blogga för jag pratar med så mycket folk på msn eller ja tre människor. Tre underbara människor:
Silly, vi pratar om kladdkaka för det ska vi baka när hon och company kommer ikväll :)
Elin (hey baby) Backenfall, vi snackar om vad hon ska hitta på ikv..
Louise Skogman, vi pratar om Babe - den rosa talande grisen. haha!

I brist på annat så skriver jag här en lista om att jag är lite konstig eller aa lustig.
-  Jag har glasögon utan glas och folk frågar konstant varför. Jag har konstant inget bra svar.
- Jag har också ett halsband där det står 23.18 och folk frågar konstant varför. Jag har konstant inget bra svar.
-  Ibland kan jag få för mig att börja gå inåt med fötterna för att jag ser någon snygg som går inåt med fötterna.
- ibland om jag sitter på ett speciellt sätt med benen måste jag efter ett tag ändra så jag sitter exakt likadnat fast med andra benet liksom spegelvänt.. exakt lika länge som jag satt på det andra sättet.
- ena stunden är jag glad sen säger jag fel saker till fel människor och då gråter jag i en telefonlur.
- ibland stör jag mig så mycket på någon speciell människa så jag himlar med ögonen och sen kan jag inte sluta så då måste jag hålla händerna för ögonen och himla där under ungefär tio till tjugo gånger.

men nu måste jag verkligen gå och duscha och göra vettiga saker..
fast egentligen vad är vettigare än att få ut sina känslor genom en blogg?
kanske träfffa vänner, skaffa sig ett liv? och få ut känslor genom att prata med folk om dem?
men jag är ganska dålig på det. jag har nog för mycket frågor och för lite svar frågetecken.

jag har en stirrig pappa som just nu har glasögon fast han inte just nu behöver det
så att,

goda konformade snacks och cola väntar, sen goda vänner och god kladdkaka :)

peace and love
det är en festival men också lite vad jag vill stå för
ibland.


en liten del av en lång dag.

En buss går om fem minuter så jag hinner inte blogga.

Men igår var det fest ergo jag är bakfull och ska nu hem och äta en macka eller två och sova längre än törnrosa. 

Jag är som törnrosa - blond och trött men jag har ingen blå fin klänning. Fast det kan man alltid köpa :) Jag har glasögon på mig idag och det känns bra - för jag har babylonsjukan.


Chasing pavements



                      Billy                                     <3                           Silly


Idag börjar nu om jag får bestämma för den har hittintills inte varit särsklit bra om jag får säga det själv.
Jag vaknade vid två med fett hår och en dålig inställning till livet, åt frulle med min kära mamma med mumsig varm oboy :) Sen började jag plugga det hemska svenskarbetet - det är som en jävla morotsbit som sätter sig fast bakom tanden och man aldrig får loss. Mamma hjälpde mig lite men sen somnade hon så då gav jag upp litegrann.

Men nu har jag precis duschat och jag känner mig som en ny människa och jag har bestämt att denna kvällen ska bli bra! Ska antagligen umgås med Silly :) Snart kommer min syrra hem också så då blir det väll drink och snacks. MUMS.

Veckan har varit soft med ett destu festligare slut :)

Tisdagen var lugn, vi var hemma hos Lotta och kollade på Björn Gustavsson dvd:n som lotta fick i el juloklappo!
Sen begav jag och Jessica oss hem vid elva tiden i snöstorm så jag behövde inte duscha på kvällen. host.
Och eftersom Jessica fick en feeet jävla teve av sin pojkvän i el juloklappo så invigde vi den med att kolla på Bombay Dreams och äta kexchoklad!!

Onsdagen hände det desvärre inget, i mitt huvud hände det saker men inte i själva livet men slutet gott allting gott. Jesscia och jag kollade på en film om zombisar och dem som överlevde får bo i ett köpcenter och ja hälften dör när dem försöker rymma och till sist dör alla. Så där passade väl inte meningen "slutet gott allting gott" in så mycket.

Klockan var fem en kall vinternatt då Jessicas telefon ringde.. jag hörde ekot i huvudet "Hej, aa vänta lite hon är här".
Jag tog luren och det var Lotta i telefon, det var tydligen fest hos Hanna som fyllt arton på tisdagen och nu skulle hennes kära klasskamrater och vänner ha en överrasskingsfest för henne och Sara och Lotta var bjudna. Dem frågade om dem fick ta med en vän. Det fick dem. Och den vännen var jag så...
Jag duschade, sminkade mig..  you know girlstuff. Vid sex begav jag mig mot statoil där fyra IL-tjejer var redo för partay!
Efter många omständigheter fick Hannas rumskamrater iväg henne och när hon väl kom tilbaka stod vi och skrek supprise! och supprisad blev hon :D
Nejmen nu ska jag sluta berätta som en töntig bolibompamänniska med lockigt hår och jobbig röst och skriva som en normal, eller ja typ 17åring!
Jo kvällen bestod av vin, vitt skumm som man kunde studsa och efter elva fick vi ett trevligt besök av herman och hans två manliga strippor ;) haha, jag tror hanna var nöjd!  Kvällen slutade med att vi trodde att vi skulle på efterfest men efter halva vägen insåg vi att så var inte fallet, så istället snodde Lotta en flagga och sen gick vi hem :)

Som tur var så gick vi bara till 10.10 på fredagen för jag jag var redigt sliten och kvällen var lugn i Hölle! Kollade nya Gossip Girl med Mimmi och somnade vid två.

Min syster ska ut ikv och hon verkar väldigt laddad för hon hoppar upp och ner och har någon konstig salva i huvudet men så är livet när man är 19 och druckit ett glas vin, tror jag iallafall. Jag är sjutton, har ingen konstig salva i huvudet och har inte druckit vin - jag är laglig och dricker cola.

And as usual this is as good as it get's.
blå ögonskugga.


RSS 2.0