And I am telling you.

Om ungefär 50 minuter ska jag ta den gula 100 bussen till malmö central, därifrån tar jag tåget till Båstad med min syster :) Tjugo i sex är vi framme, då ska vi gå den lååånga vägen till mitt och jessis underbara hus Körsbärsdalen :) Sen ska vi väll kanske ringa Herm, prata med Pernilla om förfest? Mm, sen vid sju åtta ska vi väll börja göra oss i ordning, det är ju Halloween och även det på Madison. Så jag och mimmi har köpt nya likadana svart spetströjor, vi ska vara helt svartklädda, ha svart ögonskugga, läppstift och stora turperade hår :) Ska bli jävligt kul.

Veckan har varit mycket mys.
Måndagen- Var lugn, jag vaknade och chillade. Vid två åkte jag och mamma på en mysrunda, first off-Myrororna. Där köpte jag ett linne, en klänning och eftersom jag hade beslutsångest och no money så fick jag en underbar blus amin kära mamma! Sen blev det Mobilia och VellingeBlomman med fika :)  Kvällen åt jag middag med hela familjen, längesen :) Sen kollade jag och Mimmi Girls just wanna have fun Skitrolig.

Tisdagen- Jag och Mimmi åkte in till stan,började med Myrorna (där jag köpte en rutig mumsig skjorta) och sen Uff, efter det var vi hungriga, haha. Så det blev Mc Donalds<3 Det var en mysig dag och vi var inte hemma förens sju. Då lagade vi mat och åt lax med mamma. Dagen innan hade mamma köpt SEX AND THE CITY-FILMEN!! Så vi kollade på den, fucking love it!

Onsdagen- Fikade jag med Amanda vid två på Bönan. Mycket trevans. Såå längesen. John kom förbi en snabb stund.
Vi gjorde vad vi brukar, äter och snackar skit :) När jag kom hem, (inga nycklar hade jag) så jag knackade på. Ingen öppnade..så jag fick till sist hoppa in genom fönstret för att hitta min syster sovandes sött i hennes säng. Who can blame her, she's a working class hero! Så jag kollade Sex and th city, medans mamma lagade mat som vi åt alla tre på mitt rum :D Pappa var i Danmark.

Torsdagen- Hoo, vilken dag. Gick upp FÖR tidigt, duchade och mamma och jag begav oss till mormor och morfar, åkte till morfars mammas, pappas och bröders grav och la blommor. Sen åkte vi till IKEA, handlade lite. Lämnade m&m och gick lite på Mobilia för att byta min jacka! Sen åkte vi hem, jag bytte kläder och cyklade i regnet till BK och lunchade med Amanda, John och Henke. Victor kom och vi åkte hem till mig där vi åt kanelbullar och drack kaffe med min föräldrar ;) haha. Sen åkte killarna hem. En timme senare körde mamma mig och Amanda till Vicky, hämtade upp Ida på vägen. Vicky hade gjort fint med ljus och vi åt tacos och hade mysig tjejkväll! Mamma hämtade mig och Ida vid elva, när jag kom hem kollade jag, mamma och pappa på Gladiatorerna på engelska, jävligt undersjattat program !
Sen la sig mimmi och Mamma och jag och pappa kollade på CSI och ett hemsk program om branden på ett diskotek i Gbg för tio år sen, vid halv två gick jag finally upp, satte på the simpsons och somnade som ett barn :) hihi.

Ja, nu har jag snart skrivkramp, mes jag vet.
Jag sitter och lyssna på musik från Dreamgirls fucking underbart. Jennifer Hudson är fan en av världens bästa röster, I would have given anything.

Men nu ska jag snart åka så jag uppdaterar nångång snart.
hjärtan med sur smak.

My sis ...


My sis Mimmi
Bruttan <3

Denna blogg dedikerar jag till min storasyster Mimmi, här är en bild på henne också, detta är dock typ när hon gick i tvåan :) snygg som aset. Nu är hon 19 och fortfarande snygg och blond :) Hon har nyligen klippt sig, porrigt :) Nu har vi ju lov och då har hon bestämt att jag inte får boka upp så mycket för vi ska umgås och göra bunny&bruttan-grejer! Vi ska köpa milkshake och kolla vår favvofilm Mean Girls+andra filmer med typ ashley och mary-kate och på tisdag ska vi in till stan och bara mysa och shoppa hela dagen vi två. Så jävla längesen sist!
Mimmi har en pojkvän som heter Filip och det är lite trist nu eftersom hon vill träffa honom på helger och jag bara kommer hem på helger blir det inte att vi kan träffas bara vi två så mycket, men nu jävlar!

Mimmi och jag är vädligt olika.
Hon har blondt kort hår, jag brunt långt hår.
Hon älskar rosa och att klä sig mer porrigt, jag har lite mörkare konstigare stil.
Mimmi-Paris. Jag-Nicole.
Hon älskar typ techno och Britney, jag gillar mer lite chillrock och U2.

Men vi har också mycket gemensamt.
Vi älskar kläder och att shoppa.
Vi älskar att sjunga & dansa.
Vi älskar som sagt Paris och Nicole och att prata om kändisar :)
Vi älskar att festa och klä ut oss.


Hej höstlov <3

Trötthet. klockan är sex minuter över fem och jag är trött. Jag har varit trött hela veckan, det har varit en jobbig vecka.
Prov i foto i fredags som jag och Elin pluggade till halv två på natten nyss hemkomna från en fest (; så det gick nog inte så värst bra kan jag tänka mig! Vid ungefär sju fick jag en underbar snilleblixt-ide' så vi drog impulsivt till Lollo, Rebecka och Elin och började dricka vår nyköpta vodka och sprite. Det var en härlig måndag med lite minne. Tisdagen var inte lika rolig, jag har aldrig varit mer bakfull i hela mitt liv but I only have myself to blame (; Omtankar efter lunchen. Efter skolan kom Elin och Lollo till oss, vi åt lasagne, äpplepaj och hade det mys med Freaky Friday.
Onsdagen hade vi temadag med Likbehandling. Det var intressant, I'll leave it to that. haha.

Torsdagen hade vi omtankar hela dagen och efter lunch hade vi föreställning för mus 3, 1 och Tme 2.
Sen stannade vi kvar på skolan, åt korv med bröd och vid fem tog vi bussen till en kyrka för att göra en föreställning för 4åriga konfirmander som inte responsade så mycket..
Fredagen hade vi vanliga lektioner sen stannade vi kvar på skolan, åt, gjorde oss i ordning och jag hade mitt utvecklingssamtal. Och vid kvart över sju började föreställningen för alla vänner och familj!
Det gick inte så värst bra, jag började gråta i min låt så det fuckade ganska mycket..  Men skönt att det är över ändå.

Så ja, veckan har varit jobbig, nu sitter jag hemma i soffan och kollar på gossip girl med min systers data.
Min syster, hon är i en stuga och har det mysigt. På måndag kommer hon hem igen, vi ska mysa och ha det kul hela veckan :D På fredag ska vi på till Båstad, till Madison där det är halloween-tema! Mycket, mycket roligt ska det bli :)

Men nu ska jag nog äta min kebabpizza och göra mitt liv lite godare. puss och kram.

"Game over."
Game's not over until I say it is.
Then have fun playing with yourself.
 

ännu en dag av förlorade hjärnceller,

Idag är det tisdag. Dagen vaknade av att Elins ljuva stämma brevid mig i hennes dubbelsäng. Ingen anning om hur jag kom. Men jag mådde inte så bra när jag vaknade. En dimma med vodka/kladka-smak i munnen. Spegelbilden gav mig en mycket sliten människa med ingrävda påsar under ögonen.. suck. Bara en helt vanlig dag på apelryd.
JA, vi festade igår. Fem tjejer och två flaskor vodka is all we need, så idag har jag inte kunnat äta något utom tre tuggor mat, och lite äpplebitar och vatten som elin så mysigt matade mig med. Elin är bra vid sådana hära tillfällen, bakfulla och sjuka tillfällen.

Morgonen började med religion, vi skulle meditera enligt Buddhas lagar. Jag Lollo och Elin gick upp och satte oss och powernapade någon minut. Sen har det bara varit omtankar och lite bandy på det idag.
Jag ska sjunga en låt som heter "I miss you" med Marit Bergman, helvete. Den är jättehög och jag känner bara att hello sprucken röst :[ Menmen, sjung up you maties yoho!

Nu är mina två vänner Elin och Louise här, vi ska "plugga".. Nejmen seriöst vi ska det!! Historia for the win.
Elin är väldigt konstig nu, men det känns bra. Louise står och andas på mig. Det känns också bra.
Idag känns det mesta bra.

the kooks-she moves in her own way <3

en sådär obeskrivbar dag.

Fan idag är en underbar dag, jag vet inte varför. Men livet känns helt-okej snygg. Den frasen kommer från Linas kvällsbok som ungefär ger mig den känslan jag känner nu. Trött. glad. lite smått vilsen. och just nu står jessica, min underbara rumskamrat vid diskmaskinen och påstår att hon är psykist sjuk. Det stämmer nog till en viss del men jag tror att alla är psykiskt störda. Som "Girl interrupted". En underbar psykisk film. Det här blev ett kort men underbart psykist inlägg i en ljummig och ibland allt för varm lägenhet. ha det bast. puss leverpastej.

"det är inte stort i höllviken"

Ligger i ett mörkt rum och tittar på "what happens in vegas", larre och vicky åkte för typ två timmar sen.

Dagen har varit mysigt, Gick upp och åt frukost med mamma och pappa vid typ tolv. Sen gjorde jag vid mig, chillade vid mimmis data och vid två stack jag till bk för att träffa john och henke och äta mycket god chickenburgare och pommes frites för 13.50! what can I say? henke knows how to work it in burger king ;) efter det gick vi de fem meterna hem till mig och lyssnade rolling stones, åt kanelbullar och drack kaffe med mina päron.
Sen åkte jag och mamma till Wiillys och handlade saker till imorgon¨, då vi ska till Båstad och städa ut vårt gamla hus och flytta in helt i jessicas och mitt nya cribb :D

Sen vid sju träffade jag vicky i centrum, vi gick till kinarestaurangen  och åt  mat somfan. fyra små jävligt goda rätter! Skönt att träffa silly, så längesen sist. så vi catchade up och snackade skit :) Sen gick vi till videobutiken, köpte godis och lyssnade på ett intressant samtal av några fjortonåriga tjejer. Sen stack vi hem, kollade på "the hottie and the nottie" med paris hilton<3 så jävla b som i bast. haha :D  efter ett tag kom födelsedagsgrisen larsha. vi chillade  bara och hade jävligt kul. som vi tre alltid har :)

Imorgon ska jag upp tidigt så jag borde egentligen lägga mig. klockan är trots allt arton minuter över två på natten. dålig vana :/ bilresa, städning, flyttning, mat, party imorgon :) loves it. blair waldorf here I come!

When I say "screw" you say "you"!
Screw..YOU! Screw YOU!

.you know you love me xo xo gossip girl.


hej illamående solsken.

Sitter och lyssnar på mina bästa vänner.
Victoria och Larsha min farsha, som by the way fyller sjutton år idag! GRATTIS GRATTIS :D
Jag råkade precis tanda larre på skulderblad. men det är sånt som händer ;)
Vi lyssnar red hot chili peppers. som larre har 20 låtar av. cool som han är!
men peace out bitches. nu ska jag leka vidare.

RSS 2.0