Hisnande tankar

Även fast du var min vän och det var mitt hem
Men det gör inget längre, det gör inget nu
Inte som i att jag inte bryr mig om dig längre
Men jag har lärt mig vad som är bättre


Och vad som är sämre.




I left my head and my heart on the dancefloor




Den som dör får se.. idioter.

I fredags åt jag en ägg och kaviarmacka – det kändes inte som hemma men det kändes. Fredag är egentligen just nu, idag. Men att skriva som om det redan hänt ger mig en känsla av saknad, då vet jag att jag måste göra det bästa jag kan och ha så roligt som det bara går för imorgon är det redan lördag. Och i tonerna till Markus Krunegård och smaken av musli är det en bra morgon.

Jag har ätit för mycket, lyssnat för mycket, sovit för lite och antagligen varit för mycket. Den senaste veckan har gått för långsamt när man varit ledsen och för fort när man dricker kaffe i hamnen, allt är inte myt. Idag kommer gå snabbt, därför tar jag det långsamt tills allt börjar på riktigt

Sommaren tog slut idag..


och blablabla

Mitt hår har blivit lite blondare. Ändå är livet fortfarande fyllt med pinsamma dagar efter. jobbiga möten och folk som går vidare. och det är sant.. livet är lite lättare om man pratar engelska.
Man ska inte skylla på hugo men alla har ett pris
imorgon ska bli bra och vi är ju så desperata som elin säger..

Mördare!!



Jag har börjat umgås med kaffedrickare och rökare, men ännu är cancern långt borta.
Idag var vi på roadtrip! med Evelyn och hennes fransk-kroatiska pojkvän Olivier, vi umgås med honom av följande anledningar:
-Han har bil
-Kör ut mat till oss
-Fyller tjugo om några månader
-Och såklart är han mycket mycket snäll..

Det är plus all the way idag, ikväll ska vi gå nyktra till Nellies lyx-fest!
Det ska bli fab!

until you love me

Det är blickarna, då inga ord behövs höras när ögon finns.
Slutet för någon är början på något nytt - det ger uttrymme för en ny historia att skrivas.  Det är jobbigt när jag märker att du också gått vidare. Jag är glad, det vad det jag ville - men kanske inte på det sättet. Kanske finns det inga bra sätt, det vet jag.
Det finns flera ögonkast av kärlek.

sometimes..

Jag hinner inte med mitt liv i texter, I'm too busy livin'.
Isabella är så neady.


sunshine on my pillow makes me happy.

Lite chips, en bussresa och en lång tågresa - sen hoppas jag att solen är kvar i båstad.
Då ska jag gå hem med en resväska dem 400 meterna bort till mitt hus, det är antagligen inte 400 meter eftersom jag suger på att uppskatta avstånd och jag kommer antagligen också stanna hos Elin och Rebecka på vägen eftersom jag hatar att gå långt. Bara en vanlig söndag..

Ps. soulmates are for pussys, soalmates on the other hand is cool.



norman sevenson

Det finns människor som är konstiga, sen finns det människor som försöker vara konstiga.
Jag sitter hemma hos Tellan och Elis (samma vänner.. nya namn varje dag och vecka) - Sara och Rebecka sitter också här och sjunger i soffan. Just nu känns alltid väldigt normal, det är skönt att känna sig normal. Jag påstår inte att jag är en av dem som är konstiga, jag är mer en försökare.. Igår och ibland känner jag mig som bästa vännen, som en biroll i mitt eget liv - fast ibland är bästa vänner roliga dem med, som i Juno eller som Helen Hunt i "Girls just wanna have fun" som har ett Dinosaurie-diadem. Jag gillar dinosaurier.

Allting känns bara väldigt vanligt idag och det känns skönt.,

sommarmust

I mina vänner Rebecka och Elins hus står det en back julmust brevid mig på golvet, den köpte dem i vintras för att spara till sommaren och kunna dricka då - bara för att dem är så förbannat exotiska. Jag sitter på golvet för att internet bara funkar här., jag sitter på en filt för att värmen inte funkar i deras lilla stuga - dem hade ett litet element som spred värme i stugan innan men nu har det gått sönder..

Det är något speciellt med våra små studentstugor och deras små deffekter, något som man kommer sakna då det alltid finns mat i kylen och kläderna är fräscha och nystrukna.

It's all happening..

Förändringarna sker så långsamt att staden ibland verkar stå still. Men man ser det på träden och människorna runtomkring mig. Tobbe med bilen -Båstadlegend - har nu fått jobb och ät numera tobbe med taxibilen.. Någon som alltid funnits där ger en en ny känsla och någonting förändras, sakta. Folk som sågs varje dag på gatorna i Båstadstad flyttar, reser utomlands eller pluggar vidare någonstans. Folks drömmar om att bli rockstjärnor slocknar i takt med att deras tatuerade armar bleknar och dem bestämmer sig för att bli ekonomer och andra jobb dem kan tjäna pengar på.  Det är ledsamt för dem att begär för pengar tar över drömmen, det är en chans för mina chanser att drömma.

Jag har velat heta någon sen vi var små och pratade om framtiden, pappa sa alltid "någon kommer att lyckas", jag vill vara någon. Och för att somebody är ett mer vackert ord på engelska har jag alltid velat bo i USA, en av många små och stora anledningar att min dröm bor där - dream.


B

jag drar till båstad

glad påsk!


walking on a dream

Jag har tänkt på det länge. Dagar, nätter & every waken hour som jag skulle sagt om jag bodde i USA, vilket jag inte gör. Än.. Men jag är int bitter..
Iallafall så har jag hittat svaret jag sökt, skillnaden på tjejer och killar. Det finns i oss, oss tjejer en gen som gör att vi planerar våra futurama barn. Jag kan det i sömnen:
Iris, Billy, Elliot, Polly och hunden ska heta Mercury.

Det mina vänner är skillnaden mellan dudes och dudettes,
egentligen är det bara en bråkdel av skillnaden, men det är också en bråkdel av mina tankar idag.

in another room across the city..

V: Jag vill inte ha någon tanig helsingborgare.
M: Jag vill ha en makadon..
A: Aah, makaronen. Fan vad gott!

Idag är det friday, jag är inte in love.

RSS 2.0