Hej soliga söndag.

Hej. jag sitter i mitt rum, lutandes mot en byrå och skriver. "sorry I can't perfect, now it's just too late and I can't go back..", lite Simple Plan som jag sitter och lyssnar på. Många har mycket emot dem men jag älskar dem typ. deras låtar bara mm i min kropp :) jag mår bra med dem. 

Övrigt ordnar Mimmi där ute i mittenrummet för papp a och hon håller på att göra i ordning i hennes rum :) jag tycker om att sitta still och kolla på när folk springer omkrign och fixar. det är mysigt. annars sitter jag och pratar med josefin om livets stora fråga "vem kan fixa alkohol", det är nämligen fest idag hos emil och dem, som vanligt på söndagarna!
Jo, jag trivs med mitt liv. oftast, nu har vi ju flyttat in i vår lägenhet och det är så svårt det dära med att bo med människor.. för dem ända jag bott med innan är med min familj och en tjej i IL som jag aldrig umgicks med.. så nu blir jag värsta dampbarnet och folk stör sig...jag har så mycket tankar.

På måndag ska min mamma till Kina, kommer  sakna henne men hoppas hon kommer tillbaka med fina gåvor :) denna helgen ska jag stanna i båstad och så ska mina killkompisar komma upp eller min bästis vicky. vi får se. shit jävla dubbelliv. hölle vs. båstad. och så blir det bara cp när dem träffar varandra.. usch åh jävla skit.
men jag kommer aldrig välj sida. det ska jag inte behöva. och om det händer väljer jag min familj. min syster. hon kommer jag aldrig i hela livet klara mig utan. för hon gör dem bästa sakerna.
som idag så kom hon in i mitt och sjön "annie det är mat annie det är mat, vi ska äta på fat du är lat.." aa en visa som gick ungefär sådär i en 10 min. hon trodde att jag sov men jag hörde vartenda ord :)

så var det här menigslösa inlägget slut. "so I don't look back",


ett underbart klockslag.

Hej, vet du vad? du är unik. du som läser detta du är väldigt jävla unik och ingen är som du. tänk på det och var glad :)
klockan är exakt 22.59 och jag sitter i vår utbyggnad och skriver, i soffan ligger mimmi och svinto. mimmi är min syster och svinto är hennes pojkvän. han har rött hår och liknar ett lejon litegrann. idag jobbade jag och mimmi på hantverksgården där vi serverar. jag hatar det. alla tror att jag bara överdriver och bara inte gillar att jobba men så är det inte. hela grejen får mig att må dåligt. jävla skitjobb. fast det orkar jag inte prata om.

I onsdags åkte jag och min familj upp till båstad, jag kände mig inte glad men min syster är bäst så hon fick mig på bättre humör. vi åt drivetrough på burger king. sen flyttade jag i in i vårt nya hus där jag ska bo med emelie och jessica i tvåan :) vi har bara bott där två dagar men sittandes nu längtar jag dit. det är mycket mycket mysigt!  när våra föräldrar äntligen åkt ifrån huset gjorde vi oss fina och sen stack vi till pernilla, emli, nicole och malins nya feta hus och partade. som elin sa en gång i tiden: "jag är jätte jätte sugen på att parta" och det var vi verkligen. alla hade inte träffat varandra på evigheter och det var såå kul att träffa alla igen. har saknat apelryd. <3

ibland är livet underbart, just nu tycker jag livet är underbart. jag mår bara så underbart bra.
fast vissa människor bara vill jag döda. eller ibland när dem pratar vill jag bara säga "håll käften", men det är bara vissa människor vissa dagar. idag är inte en sån dag, idag är en bra dag!
men jag saknar mina vänner som jag inte hinner träffa nu när jag är i båstad hela veckorna. mrn jsg har mina underbara kollage på väggarna och dem gör mig glad. dem kan jag kolla på när jag får hemlängtan!
men min vän, unika vän. nu ska jag säga hejdå och socialisera mig med min syster och hennes kärlekslejon.


Vill du ha räkor eller skinka på pizzan?

Ensam sitter jag igen och skriver, vet du vad som är konstigt?
Jag skriver nästan bara dikter och inlägg när jag mår dåligt eller känner mig ensam,
Det gör jag nu. Jag känner mig ensam. Inget görs bättre av att jag lyssnar på deppig musik,wish you were here,det är en ond cirkel. idag är det regn ute. mamma bad mig in tvätten och om den var fuktig skulle jag hänga upp den på tvättstället. det var inte förens jag lagt på som jag märkte att det regnade.

du vet när man är ensam? då ringer folk någon eller går ut och träffar sina vänner.. så är inte jag. Då låser jag in mig. sitter och tänker och tycker synd om mig själv.skriver.skriker.inombords. jag har inget lås på min dörr.
jag vill inte dela min ensamhet till tvåsamhet, inte låta andra tryckas ner för att jag mår dåligt. så därför håller jag mig för mig själv, för annars får man bara höra dem där orden,varför är du sur?,och jag orkar inte ens berätta varför jag inte vill berätta. för hälften av gångerna vet jag inte själv vad som är fel.

om två dagar flyttar jag in i vår lägenhet. jag. jessica. och. emelie. jag ser jättemycket fram emot det, men det skrämmer mig att bo med någon sådär nära. min syrra tvingas älska mig ändå och hon känner mig så väl. men ibland måste jag vara ensam. få sitta i ett hörn. gå ut. inte prata. vara själv. och då får man samma fråga,varför är du sur?,
I feel like a shadow, walking behind how you think I am.
bara räkor.


annies äventyr.

Hej livet som en bloggare.

Det här är mitt första officiella inlägg i min nya blogg, inte för att jag någonsin haft inofficiella inlägg.
Det dära om att det heter anniesäventyr.blogg.se är inget seriöst, mitt liv innehåller inte många äventyr men jag mår bra. För det mesta. Idag har jag en massa fjärilar i magen, vissa är stressade, vissa är nervösa, andra glada, vissa osäkra på mina kläder till imorgon. De flesta fjärilarna tänker på imorgon, då ska jag ha min första egenfixade fest. på stranden.
varför på stranden? håll käften, det finns anledningar. och dem är bra också!

Jag undrar mycket här i livet, men just nu har jag inga stora frågor. Idag är en dag då jag inte är glad, inte ledsen, inte arg. Jag är bara ljummig. Jag saknar min syster, storasyster. Mimmi. Hon är i Malta med sin pojkvän, svinto. Filip. Vi har kul tillsammans min syster och jag. Ibland bråkar vi och oftast är det mitt fel men ändå säger hon förlåt för hon inte vill vara min ovän. och för att jag är för envis. förlåt mimmi. hur svårt är det att säga? jag kan säga alla andra ord till henne, men just det är så svårt att säga. Den här bloggen är inte värst intressant men det känns skönt att skriva av sig. Veta att ens tankar lagras någonstans, kunna komma tillbaka och tänka på ens gamla problem som inte längre känns som någonting. jag svamlar. jag har gula naglar för så blir dem efter att jag tagit bort mitt röda nagelack. sjutton. det fyllde jag för några dagar sen, hur många vet jag inte för jag är inte så värst bra på matte. men fylla år kan jag. det är därför jag ska ha fest imorgon. jag har köpt en alldeles ny krona tills dess. för imorgon är jag prinsessa på min egna lilla bal. på stranden. det finns låtar med sjutton år i titeln, dem låtarna är bra. håkan hellström är en bra artist jag struntar i vad du tycker. han skriver underbara texter. jag önskar jag kunde skriva som honom.

officiellt slut på mitt första inlägg, hejdå bloggvärld. hej verklighet.

minus sju, röker fyra ciggaretter i rad, inget gör mig glad.

RSS 2.0