ett underbart klockslag.

Hej, vet du vad? du är unik. du som läser detta du är väldigt jävla unik och ingen är som du. tänk på det och var glad :)
klockan är exakt 22.59 och jag sitter i vår utbyggnad och skriver, i soffan ligger mimmi och svinto. mimmi är min syster och svinto är hennes pojkvän. han har rött hår och liknar ett lejon litegrann. idag jobbade jag och mimmi på hantverksgården där vi serverar. jag hatar det. alla tror att jag bara överdriver och bara inte gillar att jobba men så är det inte. hela grejen får mig att må dåligt. jävla skitjobb. fast det orkar jag inte prata om.

I onsdags åkte jag och min familj upp till båstad, jag kände mig inte glad men min syster är bäst så hon fick mig på bättre humör. vi åt drivetrough på burger king. sen flyttade jag i in i vårt nya hus där jag ska bo med emelie och jessica i tvåan :) vi har bara bott där två dagar men sittandes nu längtar jag dit. det är mycket mycket mysigt!  när våra föräldrar äntligen åkt ifrån huset gjorde vi oss fina och sen stack vi till pernilla, emli, nicole och malins nya feta hus och partade. som elin sa en gång i tiden: "jag är jätte jätte sugen på att parta" och det var vi verkligen. alla hade inte träffat varandra på evigheter och det var såå kul att träffa alla igen. har saknat apelryd. <3

ibland är livet underbart, just nu tycker jag livet är underbart. jag mår bara så underbart bra.
fast vissa människor bara vill jag döda. eller ibland när dem pratar vill jag bara säga "håll käften", men det är bara vissa människor vissa dagar. idag är inte en sån dag, idag är en bra dag!
men jag saknar mina vänner som jag inte hinner träffa nu när jag är i båstad hela veckorna. mrn jsg har mina underbara kollage på väggarna och dem gör mig glad. dem kan jag kolla på när jag får hemlängtan!
men min vän, unika vän. nu ska jag säga hejdå och socialisera mig med min syster och hennes kärlekslejon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0