My bloody valentine

Förfesten är avgörande, det viktigaste för kvällen. Det som får igång en och laddar inför vad som komma skall.
Igår var ett perfekt exempel på en perfekt förfest, våra klackar var höga och våra ansikte blodiga. Plus att Mimmi hade en död, blodig barbiedocka på huvudet, och då vet man helt enkelt att det kommer bli en bra kväll.

Vi drog hemma till Linn och Steffanies underbara lägenhet i Malmö, där väggarna är röda och kläderna är golvet. Vi satt i köket och drack öl, spelade återigen fuck you-leken, och även fruktsallads-leken där vi ändrade reglerna lite för att få dricka mer.. Vi hade bra musik, roliga samtalsämnen och nostalgiska tankar. Men så är det när man festar med Apelrydare, man är alltid på samma nivå. Vid ett-tiden ringde Elida sin svart-taxisnubbe, som körde oss till Wonk. Och lägligt nog fanns det inte tillräckligt med platser för alla så Mimmi och jag satte oss i baksätet, det var en bra resa helt enkelt. Wonk var sjukt bra, det första vi gör att gå på toaletten med en slutty nun som antagligen blivit väldigt utslängd från kyrkan om det var IRL. Men Wonk är ungefär som en flippad drömvärld där nätlinnen och strippande sjuksköterskor är vardag-. Igår var det tema Slakt, så där fanns ett rum fanns där en säng där en tjej låg halvnaken, blodig och fastspänd och en transa som var utklädd till häxa satt brevid i en gungstol. Sen fanns där en med en mask som var utkädd till Texas Changesaw massacre. Man kan lungt säga att de gått in för det jävligt hårt, vi stod mest och grindade vid strippstången hela kvällen med killar, som absolut inte dansade för att get down om man säger så.

Tyvärr var vi tvugna att åka hem med tre-bussen och hade inte råd att äta kebab påvägen hem, men det var en sjukt bra satardaynight som inte kändes som en mondaymorning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0