annie, här är ditt liv.

Att bli vuxen är att minska och slutligen sluta helt med mina favoritsysselsättningar, read it and weep my friends;
- Supa sig minneslöst full, ha en galen utekväll och hoppas på det bästa. Att bli äldre innebär fler stilsamma middagar och mindre partyn.
- Prata högt och med random peops är okej om man är ung och snygg, men blir direkt patetiskt när en gammal mamma ska berätta sin lifes story för en främmande människa på bussen.
- 18åriga tjejer som skaffar barn ser folk på som white trash, eller också är dem med i en sjuk sekt eller en kvarleva ifrån 50talet. Men från det att du fyllt 22 år ökar förväntningarna på dig att stadga dig och skaffa barn.
- Män eller misstag, call it what you want to) är underbara att göra när man är ung och singel, mindre underbart är det då 45åringar går på 20ställen för att ragga killar. Cougers i all ära men det finns en viss gräns för alla som inte heter Samantha Jones.
-Gamla människor som hänger på festivaler är antingen alkoholister eller så har det senilat sin väg dit.
-Ditt hår blir grått - överalllt, du kan inte äta skitmat 2 dagar i veckan om du inte strävar i att ställa upp i big fat loser, din stil måste bli diskretare, liksom ditt beteende. Du har inget val när det kommer till att gilla barn - alla vuxna kvinnor ääääälskar barn och strävar efter att få 7 stycken, MINST! Du ska kunna laga mat, betala räkningar, köra bil, jobba, tvinga barne  att göra läxor fast du själv inte hade motivation till att plugga u skolan. Du måste också ljuga och säga att man faktiskt kan ha nytta av roten ur och namn på atta Europas huvudstäder i framtiden.

Vilken bullshit..
Funderar på att göra alla fel som finns som en strävan till att ändra framtiden.
Skaffa barn nu, gå på alla möjliga festivaler och 18+ ställen i galna blommiga kläder tillsammans med mina hemskolade barn som endast fått lära sig livserfarenhet. Good plan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0