Happy birthday Sill <3

1991

4 januari

En kall vinterdag




13 år senare....

Det var en helt ovanlig  augustidag på Höllvikens högstadieskola Sandeplan, klass 6b hade förflyttats några meter bort för att mogna, träffa nya människor och plugga? Två av tre saker lyckades vi med..


V
ictoria Ella Maria hade förflyttats några mil längre. Ändå från Bromma, Stockholm hade hon kommit för att uppleva den skånska kulturen.. Det var nog inte riktigt som hon trodde.. inga trätofflor eller snickabyxor in sight.  


Och hon var inte alls som jag trodde, du var stjärntals bättre. Nästan sex år sedan vi träffades för första gången.. sex år av oräknerliga ätna hamburgare ifrån BK,  skräckfilmskvällar, dagar då vi borde pluggat men gjort allt annat möjligt.. Allt för sena utekvällar.. med allt för mycket alkohol. Utifrån är det kanske svårt att fatta att vi är bästa vänner med helt olika stilar, musiksmaker och uppfattningar om hur en snygg kille ser ut..
Sorry babe men Neyo är inte snygg.


Men samma livsfilosofi har vi alltid delat. Sa Sa sarasaaaaaah!!


Sunes Sommar, How too lose a guy in ten days, Konfalägret, Romeo och Julia, Vänner, Polen, Åre, valborg, tennisveckan... våra favvo ballerina som vi vägrat slänga ut, t.o.m hantverksgården. Vi har miljontals gemensamma minnen vi två.


Och om inte avståndet mellan oss har kunnat bryta vår vänskap.. what can?
Long distance doesn’t work my ASS!

SILLY <3 BILLY

always and forever


Kommentarer
Postat av: Anonym

med risk för att låta som en kliché-as-motherfucker: jag är tårögd!!



DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA VÄN! love you!!!



(och neyo är snyggast in tha world!!!)

2010-01-04 @ 15:51:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0